برترین بازیکن استقلال در مرداد 93 ؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » برترین بازیکن استقلال در مرداد 93 ؟ امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 برترین بازیکن استقلال در مرداد 93 ؟ توسط امیر حسین اسلامی ۳۷۵۷ روز قبل برترین بازیکن استقلال در مرداد 93 رو انتخاب کنید.ایشالا مشابه این تاپیک برای هر ماه از این به بعد ایجاد خواهیم کرد. نظر خودم امید ابراهیمی ضمنا به دلیل محدودیت در انتخاب گزینه از بعضی از بازیکنایی که شاخص هستن چشم پوشی کردم و سعی کردم بازیکن هایی رو نام ببرم که بازیشون به چشم اومده و تونستن حداقل کار مفیدی انجام بدن برای تیم.ببخشید اگر نام افرادی مثل بیک زاده ، برهانی و یا آندو نیست.البته اگر فکر میکنید بازیکنی به جز افراد ذکر شده در گزینه ها شایسته ی این عنوان هست به گزینه 9 (سایر بازیکنان ) رای بدین و در همین تاپیک نام آن بازیکن رو ببرید. ترتیب اسامی هم به ترتیب حروف الفباست. zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۵۶ روز قبل جاسم کرار...ولی خداییش ابراهیمی هم خوبه علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۵۶ روز قبل جاسم کرار عالیه. واقعا وسط زمین آقایی میکنه.دمش گرم افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۵۶ روز قبل امید ابرلاهیمی و کرار جاسم سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۵۶ روز قبل امید ابراهیمی.واقعععععععععععا خوبه. علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۵۶ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان امید ابرلاهیمی و کرار جاسم لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۵۶ روز قبل کرار..اما ابراهیمی هم فوق العاده ست میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۵۶ روز قبل کرار جاسم که خیلی روان بازی میکنه هرچند تو گل اول سایپا مقصر بود.(لو دادن توپ وبثمر رسیدن گل اول سایپا) ولی بازی چشم گیری داره و انصافا به نتیجه گیری تیم کمک میکنه.. حداقل تو این چهارهفته که اینطوری بوده.... امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۳۷۵۵ روز قبل خیلی فکر کردم از بین کرار و امید و خسرو یکی رو انتخاب کنم آخرش امید رو انتخاب کردم تو فوق العاده بودن کرار تو این 4 تا بازی که شکی نیست خواستم بگم خسرو هم واقعا عالی سانتر میکنه و اگه اشتباه نکنم 3 تا پاس گل داده که دو تا از پاس های خسرو در نهایت 6 امتیاز برامون جمع کرده **رمضانی هم شانس اصلی برای بازیکن پدیده فصله لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۵۵ روز قبل آره منم با دوستمون امین تا حدودی موافقم خسرو حیدری رو هم باید عنوان میکردم اما یادم رفت.زحمتهاش برای موقعیت سازی جای تقدیر داره.... واقعا پاسور بی نقصه.... یه دستگاه گل ساز به قول خیابانی!!!!!! ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۵۵ روز قبل به نطر من خسرو چون یکی از بازیکنهایی که کمتر فراز و فرود داشته و من خودم خیلی قبولش دارم حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۷۵۴ روز قبل جاسم کرار محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی جاسم کرار مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۵۲ روز قبل جاسم کرار امیدوارم وارد حاشیه نشه و بتونه به استقلال کمک کنه shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۵۱ روز قبل خسرو حیدری مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهلا صالحی ۳۷۴۷ روز قبل همشون عالین انتخاب سخته مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهلا صالحی ۳۷۴۷ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 جاسم کرار...ولی خداییش ابراهیمی هم خوبه امید ابراهیمی مرضیه باب غاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه باب غاری ۳۷۴۵ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی جاسم کرار امیدوارم وارد حاشیه نشه و بتونه به استقلال کمک کنه مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهلا صالحی ۳۷۴۲ روز قبل همشون عالین یکی رو بگی باز اون یکی دیگه رو ه م مییگی خوبه پس همشون خوبن ali baghbanian جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali baghbanian ۳۷۳۲ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی جاسم کرار امیدوارم وارد حاشیه نشه و بتونه به استقلال کمک کنه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا