آیا آرش برهانی آقای گل میشه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » آیا آرش برهانی آقای گل میشه؟ mohammad javadi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 آیا آرش برهانی آقای گل میشه؟ توسط mohammad javadi ۵۵۴۳ روز قبل به نظر شما آرش آقای گل میشه یا نه ؟نظر من اینه که میشه اونم با 20 گلآرش دلپیرو محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۴۳ روز قبل منم موافقم آرش میتونه دوباره آقای گل بشه بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۵۴۳ روز قبل با وجود بازیکنانی که در کنارشن و اکثر پاسها به اون ختم میشه امیدوارم بازهم آقای گل بشه اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۴۱ روز قبل من که میگم آرش آقای گل می شه سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۳۸ روز قبل امسال هم ارش اقای گل می شه و کفش طلا رو جفت می کنه. اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۳۸ روز قبل تا وقتی آرش در ایران ودر تیم استقلال باشه آقای گله احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۳۵ روز قبل امید وارم که اقای گل بشه . اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۳۳ روز قبل آرش در بازی دربی واقعا جات خالی بود آقایه گلی برازندته mohammad javadi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohammad javadi ۵۵۳۱ روز قبل آره واقعا جای برهانی خالی بود تو دربی در ضمن فرقی نمیکرد باز هم مساوی میشدن اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۱۳ روز قبل نه دوست عزیز مطمئن باش آرش گل می زد کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۵۳۹۴ روز قبل آرش بازیکن یا بهتر بگم مهاجم فرز و باهوشیه اما این که نمیتونه از اکثر فرصتهایی که گیرش میاد استفاده کنه اونوکمی از چشم مربی میندازه دیدیم که متاسفانه از تیم ملی هم کنار گذاشته شد اما ما کماکان دوسش داریم و امیدواریم هر چه زودتر به روزهای خوب ملحق بشه اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۳۹۰ روز قبل آرش باید این مسابقات خودش رو نشون بده منظورم جام باشگاههایه آسیاست فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۳۹۰ روز قبل اگه صمدبزاره حتمامیشه سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۳۷۴ روز قبل حیف که صمد این فرصت رو ازش گرفت... اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۳۷۲ روز قبل آرش آسیب دیدگی داشت با تیم هم تمرین نداشت مطمئن هستم بازیهایه بعدی خیلی به استقلال کمک می کنه چون نبود برهانی تو زمین احساس می شه سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۳۶۹ روز قبل اینو دیگه همه می دونن که ارش مصدوم نبود خودم تو یکی از مصاحبه هاش خوندم که گفته بود؛ مسائلی که پیش اومد بین خودم و خدای خودم می مونه. اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۳۶۷ روز قبل خدا کنه مشکل آرش حل بشه واینقدر فرصت گلزنی خراب نکنه تا استقلال به روزهایه خوبش برسه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا