علیرضا منصوریان تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » علیرضا منصوریان رضا خوشبویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۱۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 علیرضا منصوریان توسط رضا خوشبویی ۵۶۰۷ روز قبل کم کم دارم شک میکنم که شما طرفدار استقلال باشید علیرضا منصوریان یکی از نمادهای باشگاه استقلال و شما نمیتونی با مطالب علیه این بازیکن ذهن ما را به طرف خودتون سوق بدید. یعنی چی یار دوازدهم تیم حریف بوده یکم خجالتم خوب چیزیه واستون مهدی ملایری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ تیر ۱۳۸۸ ۰۹:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی ملایری ۵۶۰۳ روز قبل علیرضا منصوریان را دوستش داشتیم و همیشه دوستش خواهیم داشت محمد معصومی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ مرداد ۱۳۸۸ ۱۳:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد معصومی ۵۶۰۲ روز قبل بازیکنی که همه عمرشو تو ایران در استقلال گزرانده کم بازیکنی نیست. mohammad javadi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohammad javadi ۵۵۴۶ روز قبل داش علی منصوریان با تعصب ترین بازیکن ایران و استقلال هستش هر کی به این بازیکن توهین بکنه استقلالی نیست من یه صحنه از داش علی دیدم که کلی حال کردم تویه بازی استقلال یه گل میزنه بعد میره پیراهن مقدس استقلال رو روی زمین پهن میکنه بعد سجده می کنه ر پیراهن مقدس استقلال رو میبوسه تا حالا کدوم بازی کنی این کا رو کرده داش علی دوستت داریم محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۴۶ روز قبل منصوریان یکی متعصب ترین بازیکن استقلال هستش اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۴۵ روز قبل علیر ضا همیشه در قلب ماست پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا