مجتبی جباری تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » مجتبی جباری طرفدار تراکتورسازی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ اسفند ۱۳۸۷ ۱۶:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 مجتبی جباری توسط طرفدار تراکتورسازی ۵۶۹۱ روز قبل نظرتان در مورد مجتبی جباری چیه. به نظر من که اون بهترین بازیکن تیم استقلاله. شما چی فکر می کنید؟ sina moslehi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط sina moslehi ۵۶۹۱ روز قبل مجتبی کارش درسته. اما اون حرکتش غیرحرفه ای بود. با این حال من که دوسش دارم. مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۹۱ روز قبل به نظر من مجتبی بهتره بره خارج دیگه هم با احساسات ما آبیها بازی نکنه , این فصل معلوم نیست قبل از شروع فصل قرار رو نیمکت کدوم تیم بشینه فصل پیش که رفت صبا این فصل احتمالا یک سر کرمان و اصفهانم بره.وضع تمرین کردنش هم که همه میدونن چجوریه.بد نیست آقا مجتبی یک نگاه به رفتار جان واریو بکنه شادی های بعد از گل فابیو گریش بعد از قهرمانی و تلاشش برای تیم با غیرت دویدنش (تازه بنده خدا خانومش هم حاملست , تو کشور غریب , باشگاه هنوز پولش را نداده ولی بر عکس جباری نه هوچی گری میکنه نه سر تمرین دیر میاد) hesam babaie fard جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط hesam babaie fard ۵۶۹۰ روز قبل mojtaba behtarine ino daram be chand nafar mi gam * oonaii ke too team haie digan * oonaii ke esteglalian va zahamat oono faramoosh kardan پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا