نظرتون راجع به جباری؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » نظرتون راجع به جباری؟ سید محمد حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۳۶ تعداد پاسخ ها 0 نظرتون راجع به جباری؟ توسط سید محمد حسینی ۵۷۱۹ روز قبل نظرات خودتون رو بدین؟من میگم سریع تر تکلیفش رو شن بشه .اون کاره اشتباهی کرده ولی یادمون باشه روزی که گل قهرمانی زد پدرش ... . شما چی میگین؟ غلامحسین رسولی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۰۶:۵۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط غلامحسین رسولی ۵۷۱۹ روز قبل منم همین نظر رو دارم . ولی مجتبی هم باید حواسش باشه تو این موقعیت حرفی نزنه که بعد پشیمون بشه حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید شریفی ۵۷۱۸ روز قبل تو مفید بودن و خوب بودن جباری هیچ شکی نیست اما مجتبی باید بدونه که بازیکنی مثل اون الگوی خیلی از اینده سازای فوتبال و با این حرکات و کارائی که قبلا کرده.... با تمام احترامی که برای مجتبی قائلم و با وجود اینکه خیلی دوسش دارم باید بگم اگه اینجوری بخواد ادامه بده به درد استقلال نمی خوره بهرام معظمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۷:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بهرام معظمی ۵۷۱۸ روز قبل به نظر من باید جباری رو بروشن چون ادعاش بالاست . روانخواه خیلی هم بهتره می تونه جاشو پر کنه saleh s جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط saleh s ۵۷۱۸ روز قبل باسلام کاری که جباری کرد یه معلول بود باید دنبال علتش گشت یه بازیکن در حد جباری که بیخودی موقعیت خودش رو به خاطر هیچی به خطر نمی ندازه بهتر به دنبال علت این حرکت باشیم تا جباری رو هم مثل بقیه ستاره های استقلال که طی چند سال اخیر از این تیم رفتن از دست ندیم فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۷۱۸ روز قبل منم بانظردوستمون موافقم مانبایدبه سادگی بازیکنای خوبی مثل جباری روازدست بدیم دوباره حسرتشوبخوریم پس همه ازامیرخان بخوایم اونوببخشه ابولفضل طیبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ بهمن ۱۳۸۷ ۱۹:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابولفضل طیبی ۵۷۱۸ روز قبل جباری تحت تاثیر فشار بازی ان کار را انجام داد و نباید ستاره سوزی کنیم محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۷۱۸ روز قبل یه بازیکنان خوب باید از همه لحاظ خوب باشه و شرایط تیم رو درک کنه جباری بهترین بازیکن لیگ برتر هست درستکه نباید نابود بشه ولی نباید حق به جانب باشه باید قبول کنه که اینکارش اشتباه بوده . بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۷۱۸ روز قبل آقای جباری اینو باید بدونه پیرهن استقلال به بازیکن ارزش میده و اونو محبوب میکنه و اگه میخواد تو استقلال بمونه باید با تمام وجود در خدمت تیم باشه. ruhi m جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۸۸ ۱۳:۱۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ruhi m ۵۷۰۹ روز قبل همه اینا که میگین قبول ولی من میگم همه بازیامونو ببازیم ولی 11تا بازیکن با غیرت تو زمین باشن (با غیرت!!!!!!!!!!) فدای هر چی اس اسی آرش وظیفه دان مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۲۱:۰۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط آرش وظیفه دان مقدم ۵۷۰۹ روز قبل جباری خوبه ولی باید مسائل اخلاقی رو بیشتر رعایت کنه ruhi m جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۸۸ ۱۳:۱۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ruhi m ۵۷۰۹ روز قبل نوشته شده توسط: آرش وظیفه دان مقدم جباری خوبه ولی باید مسائل اخلاقی رو بیشتر رعایت کنه غیرت عزیزم!!!!!!!!!!!! بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۷۰۹ روز قبل دوست عزیز شما دو جا به (باغیرت) اشاره کردید میشه منظورتان را واضح تر بفرمایید. مهدی باغینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ فروردین ۱۳۸۸ ۱۲:۳۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی باغینی ۵۷۰۸ روز قبل به نظر من جباری یکی از بهترین بازیکنان ماست ما باید به فکر تمدید قراردادشم باشیم ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۷۰۶ روز قبل افت کرده با ید از حاشیه دور بشه او زیدان آسیاست hesam babaie fard جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط hesam babaie fard ۵۶۸۸ روز قبل با پیروی از abi bi enteha باید بگم که اون زیدان آسیاست . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا