دوست دارین آقا امیر فصل بعد هم در استقلال بمونه یا نه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » دوست دارین آقا امیر فصل بعد هم در استقلال بمونه یا نه؟ سمانه صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 دوست دارین آقا امیر فصل بعد هم در استقلال بمونه یا نه؟ توسط سمانه صمدی ۴۰۶۵ روز قبل من خودم که آرزومه آقا امیر همیشه با استقلال بمونه..... دختره همیشه آبی....... امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۶۵ روز قبل باید دید جایگزینش کیه محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۶۵ روز قبل امیر تو استقلال میمونه مطمئن باشین تیمو سال بعد میبره فینال آسیا مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۴۰۶۵ روز قبل ما که دوست داریم بمونه . ولی آقای قلعه نوئی اصولا عادت دارند تو هر تیمی بیشتر از دوفصل نمیمونن و بنظر هیچکسی هم اهمیت نمیدن . اونوقت خدا به دادمون برسه نصف بازیکنا رو هم با خودشون میبرند. اون وقت باید تنمون بلرزه که باز حاجی چه بمبایی می خواد بترکونه .(بمب جاسم کرار رو که خاطرتون هست . ) مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۴۰۶۵ روز قبل ببخشید بمب مومن زاده سال 73یادم رفت . مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۳ روز قبل در اولین فصل حضورش سه فصل پشت سرهم موند لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۶۲ روز قبل با تمام وجود میخام بمونه سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۶۱ روز قبل اگه بمونه خوبه ولی نمیمونه مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۶۱ روز قبل دوست دارم بمونه البته با طرز فکر جوون شدن و تهاجمی بازی کردن میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۶۰ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی من دوست دارم بمونه ولی باید از یه سری کاراش دست برداره و بقول دوستان بیشتر جوون گرایی کنه تا تیم در سالهای بعد دنبال بازیکن نگرده و التماسشون نکنه!!!! saeed ketabi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۶:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed ketabi ۴۰۵۵ روز قبل قلعه نوئی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا