دربی را چگونه پیش بینی می کنید؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » دربی را چگونه پیش بینی می کنید؟ مهدی حقانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 دربی را چگونه پیش بینی می کنید؟ توسط مهدی حقانی ۴۱۰۵ روز قبل امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۰۵ روز قبل من زدم برد استقلال اما احتمال مساوی شدن هم زیاده. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۵ روز قبل من فکر کنم 2-2 میشه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۴ روز قبل من که فقط میگم میبریم...... البته ایشالا... ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۱۰۴ روز قبل از اونجایی که استقلال بعد از هر باخت یه برد بزرگ داشته ...امیدوارم این رکورد باقی بمونه و جمعه رو واسه اونا تبدیل به روز وحشت کنیم سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۱۰۴ روز قبل با کمک بچه ها- کادر فنی -امیر خان -وماهوادارن وایزد منان میبریم. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۰۴ روز قبل یک از دوستان نزدیک پیش بینی میکنه tajeabi7 سلام منتظر پیش بینی تون هستیم مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۰۴ روز قبل عجله کردم یادم رفت پیش بینی کنم ، من که زدم برد استقلال . امیدوارم ببریم ........ حدس نتیجه باشه تا 5 شنبه حسین اسداللهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین اسداللهی ۴۱۰۴ روز قبل استقلال همیشه سرور لنگیا بوده. آخه مگه امکان داره لنگیای رده چهارصد و چهل و شیشمی بتونن ما که در رده85 قرار قرار داریم رو ببرن. یه چیزی بگید که با عقل جور در بیاد. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۱۰۴ روز قبل استقلال حتما میبره ولی این چیزیایی که شما گفتید دلیل نمیشه مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۰۴ روز قبل تو بازیهای دربی در تمام لیگها، اینکه جایگاهت در رده بندی فیفا یا لیگ داخلی کجاست معنا نداره ت. در این جور بازیها هر دو تیم واسه برد یا گرفتن حداقل امتیاز وارد زمین می شن بیاین خودمون گول نزنیم سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۱۰۴ روز قبل بازی سخت شد هاشم دماغشو عمل کرد به در بی نمیرسه.بد شانسی از این بیشتر. ولی من میگم اون بالاسری که فقط دلش واسه استقلال میسوزه کمک می کنه/ ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۴۱۰۳ روز قبل بازیکنان با روحیه باشن حتما شکستشون میدیم رده لنگپوشان تو رنکینگ 446 نیم مییییییییییییلیییون مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل جون مادرت گیر نده مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل مساوی اعصاب خورد کن مثل این پیامهای تکراری من تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد صفحه ۱ از ۲ ۲ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا