عملکرد استقلال در5هفته ی اول لیگ؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » عملکرد استقلال در5هفته ی اول لیگ؟ امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 عملکرد استقلال در5هفته ی اول لیگ؟ توسط امین حسینی ۴۱۴۵ روز قبل لطفا نظر بدین امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۴۵ روز قبل به نظر من عملکرد قابل قبولی داشته اما در هفته های بعد باید هماهنگی بین بازیکنان بیشتر بشه مخصوصا دفاع چون تو این چند بازی شکننده بوده و آمار خوبی نداره. amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط amir ghadami ۴۱۴۵ روز قبل اگه بخایم خطی بگیم باید گفت حمله که خوب بوده.خط میانی وسط عالی گوش راست متوسط گوش چپ به نظر من ضعیف کار کرده وهنوز نیکبخت به شرایط آرمانی خودش نرسیده.گوش راستم فکر میکنم خسرو هنوز نتونسته اونجور که باید جفت خودشو پیدا کنه اینجاست که خلاء جباری احساس میشه.دفاعم که واقعآشکننده کار کرده اما سید همیشه عالی بوده.در کل هرچی جلوتر بریم تیم منسجمتر میشه. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۱۴۴ روز قبل در قسمت نتیجه گیری خوب بوده نمایششم تو این چند هفته قابل قبول بوده رفته رفته بهتر هم میشه علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۱۴۴ روز قبل سلام تو این چند هفته انصافا خوب بازی کرده اگه به آما هفته های اول سال های گذشته سر بزنیم می بینیم امسال استقلال آمادگیش بیشتر بوده و مثل همیشه رفته رفته داره بیشتر میشه البته من بازی استقلال و داماش رو متاسفانه نتونستم ببینم و نظرم مبرا از این بازی بود علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۱۴۴ روز قبل ببخشید دوستان من بازی آخر رو نندیدم بازی چه طور بود ؟ امکانش هست کمک کنید که بتونم تونظرسنجی با دقت بیشتری نظر بدم؟ حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۱۴۴ روز قبل از بازی صبا بهتر بود موقعیت خطرناک بیش تری هم ایجاد کرد قابل توجه اینکه بازی تو خونه حریف رو چمن مصنوعی فحاشی هواداراشونم که همیشه هست ابی جهان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابی جهان ۴۱۴۳ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی بازی در کل خوب بود بابا از حق نگذریم نیکبخت هم نسبتا خیلی خوب بود ابی جهان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابی جهان ۴۱۴۳ روز قبل نوشته شده توسط: علی رستگار مقدم بازی اخر نسبتا بچه ها بیشتر سوار بر بازی بودن خط دفاع راست طی ضعفی که داشت باعث دریافت 1گل شد چند دقیقه بعد استقلال به خاطر گل علی اکبر پور بازی رو به تساوی کشید ودر اخرهم داش فرهاد گل بایک گل طومار رشتی ها رو پیچید راستی نیکی یک هم یک کله زد که توپ روی کم شانسی به دیرک خورد قربانت ابی علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۱۴۳ روز قبل از راهنمایی هاتون سپاس گذارم پس استقلال مثله همیشه داره رونده رو به رشد و طی می کنه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۴۱ روز قبل کلی حساب کنیم خوب بوده! ولی در حد بازیهای آسیایی نیست! البته ایشالا بوریرام رو که میزنه! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا