بنظر شما خریدن نیکبخت مفیده؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » بنظر شما خریدن نیکبخت مفیده؟ امیررضا حکمتی نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 بنظر شما خریدن نیکبخت مفیده؟ توسط امیررضا حکمتی نژاد ۴۱۳۱ روز قبل ب نظر من که اصلن هم نیست فقط وفقط دارن پول بی زبون کشور رو الکی خرج میبکنن کاش تازه خرج میکردن دارن دور میریزنش فقط.اصلن نمیتونه بازی کنه............والا بخدا امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۳۱ روز قبل اگه به قلعه نوعی باشه یه چیزی میدونسته که آوردتش و میدونه چجوری ازش بازی بگیره.ضمنا تجربش تو آسیا هم به درد استقلال میخوره.گرچه تقریبا همه استقلالیا تجربه های آسیایی کم ندارن. امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۳۱ روز قبل من واقعا به قلعه نویی اعتماد دارم و میدونم بدون دلیل بازیکن نمیگیره. بازیکن خوبیه ولی یه مدت طول میکشه تا تو تیم جابیفته. محمدرضا اسدی زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا اسدی زاده ۴۱۲۷ روز قبل ژنرال بدونه دلیل کاری نمیکنه اما من هنوز نیکی رو نبخشیدم محمدرضا کردیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا کردیان ۴۱۲۷ روز قبل حتمادلیلی داشته ک نیکی روخریدنش دیگ............................................من ک میگم برای تیم مفیده ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۱۰ روز قبل حتما امیر خان خودش بهتر میدونه ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۴۱۰۳ روز قبل اگر همینجور ادامه بده مفت گرونه باید تلاش کنه برگرده تو اوج امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۰۳ روز قبل نوشته شده توسط: ali deghan درسته که نیکبخت تو اوج نیست ولی به نظر من نمایش ضعیفی از خودش ارائه نداده.من که بهش اعتماد دارم چون بیشترین انگیزه بین بازیکنها رو داره. امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۰۳ روز قبل نه سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۱۰۳ روز قبل به نظر من خودشو پیدا میکنه. ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۱۰۳ روز قبل نیکبخت خدایی تجربه خوبی داره...یه کم بگذره حتما خودش رو نشون میده...به هر حال امیرخان بیخودی بازیکن نمیاره که مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۶ روز قبل منم به ژنرال اعتماد دارم . فقط خداکنه بشه ی نیکبخت گلزن مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۶ روز قبل اون اقای اولی هم اگر به امیرخان اعتماد نداره بهتره ................ مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۹۶ روز قبل قلعه نوعی بهتر از همه میدونه چی به صلاحه پس باید بهشون اعتماد کنیم. حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۴۰۹۶ روز قبل به نظر من اگه بهش میدون بدن میتونه خودش رو اثبات کنه علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۸۸ روز قبل شاید وقتی دیگر رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۰۸۵ روز قبل با گذشت زمان معلوم میشه ایشالا که نتیجه بخش باشه..... رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۰۸۵ روز قبل ب نظر من که اصلن هم نیست فقط وفقط دارن پول بی زبون کشور رو الکی خرج میبکنن کاش تازه خرج میکردن دارن دور میریزنش فقط.اصلن نمیتونه بازی کنه............والا بخدا قرارداد نیکبخت خیلی کم بوده نسبت به بقیه : اگه اشتباه نکنم 60میلیون...... مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۳ روز قبل فعلا که زیاد ازش استفاده نشده . در دو بازی که باختیم نیکبخت حضور داشته پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا