از کدوم بازیکن حال حاضر استقلال خوشتون میاد و بگید که از چه لحاظ؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » از کدوم بازیکن حال حاضر استقلال خوشتون میاد و بگید که از چه لحاظ؟ محمد نظری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ تیر ۱۳۹۴ ۲۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 از کدوم بازیکن حال حاضر استقلال خوشتون میاد و بگید که از چه لحاظ؟ توسط محمد نظری ۳۴۲۶ روز قبل سلام دوستان ...میخواستم بدونم با کودوم بازکن استقال حال میکنید و بگید که از چه لحاظ ازش خوشتون میاد؟لطفا نظر بدین ×××ممنون××× zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۴۲۵ روز قبل سلام خوش اومدین دوست استقلالی...ما اصولا همه ی بازیکنای با تعصب استقلالی رو دوس داریم....ولی من خودم به شخصه مهدی رحمتی رو بیشتر میپسندم هم از لحاظ فنی و هم اخلاقی صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۴ روز قبل من به همه ی بازیکنایی که تو استقلالن علاقه دارم اما از بازیه خسرو حیدری از همه بیشتر خوشم میاد و از همه بیشتر دوستش دارم. arezoo 2134 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط arezoo 2134 ۳۴۲۴ روز قبل من خسرو حیدری رو بیشتر از همه دوس دارم آخه هم اخلاقش خوبه هم بازیش حرف نداره عاشق سانتر های میلی متری و پاس گلاشم.کلا بازیکن متعصبی هستش محمدرضا عصارزاده مهابادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۴ ۲۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا عصارزاده مهابادی ۳۴۱۷ روز قبل سلام، من در بین بازیکنان حال حاضر استقلال،سید مهدی رحمتی رو از همه بیشتر دوست دارم؛ چون ایشون کلاس کاپیتانی توو استقلال رو دارن و حضورشون توو زمین خیلی به افزایش روحیه تیم کمک می کنه ( البته به نظر من). محمدرضا عصارزاده مهابادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۴ ۲۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا عصارزاده مهابادی ۳۴۱۷ روز قبل سلام، من در بین بازیکنان حال حاضر استقلال،سید مهدی رحمتی رو از همه بیشتر دوست دارم؛ چون ایشون کلاس کاپیتانی توو استقلال رو دارن و حضورشون توو زمین خیلی به افزایش روحیه تیم کمک می کنه ( البته به نظر من). علیرضا عرب انصاری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۴ ۱۸:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا عرب انصاری ۳۴۱۶ روز قبل عملکرد بازیکنان ومربیان بد نبوده ولی باید بیشترتلاش کنند تا در لیگ برتر با نتیجه های خوب و پرگل برنده شوند omid bahar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط omid bahar ۳۴۱۲ روز قبل من از وحید طالب لو ویعقوب کریمی بیشتر خوشم میآید محمد جواد فلکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد جواد فلکی ۳۴۰۳ روز قبل یعغوب کریمی و بهنام برزای چون عالی بازی می کنند رسول جوان اقبال جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول جوان اقبال ۳۲۵۶ روز قبل امید ابراهیمی واقعا جنگنده بازی میکنه رسول جوان اقبال جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول جوان اقبال ۳۲۵۶ روز قبل امید ابراهیمی واقعا جنگنده بازی میکنه سید هادی قیصری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ دی ۱۳۹۴ ۱۹:۰۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید هادی قیصری ۳۲۴۱ روز قبل سید بزرگوار تیم هم به لحاظ فنی و هم به لحاظ اخلاقی دنیا اریانسب جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ۲۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط دنیا اریانسب ۳۱۴۹ روز قبل عشقم نفسم عمرم حنیف هم خوشتیبه هم بزنم به تخته استیل خوبی داری پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا