نظر شما در مورد علی علیزاده چیست؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » نظر شما در مورد علی علیزاده چیست؟ پدرام بزرگمهر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 نظر شما در مورد علی علیزاده چیست؟ توسط پدرام بزرگمهر ۵۷۴۳ روز قبل پدرام بزرگمهر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط پدرام بزرگمهر ۵۷۴۳ روز قبل قصد تخریب رو راجب به علی علیزاده ندارم و خودم رو یک استقلالی خاص می دونم چون خوب فکر می کنم ودور از تعصب بی جا و دوست دارم اگه بتونم با همفکری دوستان در به ثمر رسیدن نتیجه بهتر تیم استقلال همکاریهای فکری رو با تیم محبوبمون انجام بدیم. علی علیزاده : برای تیم بزرگی مثل استقلال بسیار کوچکه و هیچ کارایی نداره چون یک فوروارد بزرگترین قابلیتش گل زدنه که علیزاده اصلا بلکل یک گلزن نیست ولی نظر مربیان در بکار بردنش بسیار محترمه، امامن چون خودم را از خانواده این تیم می دونم نظرم اینکه به درد استقلال نمی خوره. یادتون نره گل زدن علی علیزاده به استقلال در مقابل سپاهان و پرسپولیس. nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۷۴۳ روز قبل ضمن سلام و احترام به سرباز pedrambozorgmehr علیزاده در بازی با p.p ها به استقلال گل نزد بلکه پنالتی داد. حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید شریفی ۵۷۴۳ روز قبل salam dar morde alizade bayad begam doroste to esteghlal bazi mikone doroste baraye esteghlal zahmat mikeshe va ghase bi ehterami behesho nadaram ama be nazare man bazikone moaseri baraye esteghlal nabod va hozoresh tasir chandani to tim nadashte رامین علیزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ بهمن ۱۳۸۷ ۱۳:۵۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط رامین علیزاده ۵۷۴۳ روز قبل علیزاده و تمام بازیکنان استقلال خوب هستن سروش حیدری باطنی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سروش حیدری باطنی ۵۷۴۳ روز قبل هروقت علیزاده بازی می کنه احساس می کنم استقلال داره ده به دوازده بازی می کنه محمد ... جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ اسفند ۱۳۸۷ ۲۳:۰۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد ... ۵۷۳۸ روز قبل نظری درباره ی این شخص ندارم.آدم بیکار باشه درباره ی این مار سمی نظر بده.تا حالا دوبار دست گل به آب داده. رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۳۳ روز قبل من نمی خواستم نظز بدم اما بد جوری حالم را گرفت بهتره که بره .رضا ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۷۰۶ روز قبل باید توپ وزمین رو بوسه وخداحافظی کنه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا