جباری سرکش! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » جباری سرکش! فرهاد قدیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 جباری سرکش! توسط فرهاد قدیری ۴۶۰۵ روز قبل استقلال این قدر ذلیل شده که یه بازیکن راحت تمرین رو تعطیل می کنه اونم لحظه ای که استقلال احتیاج به سه امتیاز بازی حساس با نسف داره. واقعا" خجالت داره. مجتبی هر چقدر هم که بازیکن خوبی باشه اما حق نداره این کارها رو بکنه. از این ادا و اطوارها در دوران صمد مرفاوی و قلعه نویی درآورده. به نظرم باید جباری رو از استقلال اخراج کنند چون هیچ تعصبی نسبت به استقلال نداره. آقا مجتبی اگه ببینه یه کارگری که روزی 5000 تومان حقوق می گیره اما به عشق استقلال به استادیوم میاد و با همون درآمد زندگیشو می چرخونه اونوقت دیگه از این مسخره بازی ها درنمیاره و با احساسات هوادارا بازی نمی کنه. saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۶۰۴ روز قبل دوست عزیز با نظر شما موافقم و امیدوارم هرچه زودتر این آدم قدر نشناس از تیم محبوبمان بره میلاد قربانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط میلاد قربانی ۴۶۰۴ روز قبل باهات موافقم داداش ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۶۰۳ روز قبل به نظر من استقلال ذلیل نشده فقط نیاز داره به این بازیکن وگرنه اینطوری هم که میگید نیست ولی با بقیه حرفاتون موافقم دیگه کاریش نمیشه کرد اینهمه بیخودی گنده اش نکنید و بیخودی اعصاب خودتون رو خورد نکینید من هیچ کاری به اینکاراش ندارم من تمام تیم رو دوست دارم که این آقا هم جزو این تیمه.به امید برد استقلال در بازی فردا اصغر فرخیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ فروردین ۱۳۹۱ ۱۶:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط اصغر فرخیان ۴۶۰۳ روز قبل باتوجه به اینکه تمامی بازیکنان تمرین راتعطیل کردند بی انصافی است که تمام گناهان راگردن یک نفربیاندازیم و او را" سیبل" کنیم بکوشیم مشکلی راکه باعث اعتصاب شده حل کنیم نه با برخورد پلیسی بازیکن را مقصرجلوه دهیم اما برای اینکه تکراری در کارنباشد بهترین روش ( تشکیل اتحادیه بازیکنان فوتبال )است که این نهاد بامسئولین برای حل مشکلات مذاکره کند همان روشی که امسال در لیگ ایتالیا و اسپانیا و بسکتبالNBAصورت گرفت وبه نتیجه رسید danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۶۰۳ روز قبل جباری باید بره فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۶۰۳ روز قبل من نمیدونم جباری که بیشتر پولش رو گرفته اگه کسی هم باید اعتراض داشته باشه اون بقیه بازیکنان جباری هر دو سه ماه یکبار میگیرتش باید یه کاری کنه که خودش رو نشون بده فرهاد قدیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرهاد قدیری ۴۶۰۳ روز قبل بازیکنان فوتبال در این دوران به اندازه ای درآمد دارند که مثل خیلی از بازیکنان قدیمی به نون شبشون محتاج نمی شن. جباری از اون دسته بازیکنانه که فقط ماشینش صدها میلیون تومن می ارزه! البته نوش جونش. اما به نظر من این کارها رو فقط برای بزرگنمایی انجام می ده و اصلا" درست نیست و احترام بزرگترهایی مثل مظلومی رو نگه نمی داره. به نظر من بزرگترین ضربه رو همین جباری به تیم زد. اونم وقتی که سر یه ضربه پشت هیجده با کرار که می تونست خیلی به استقلال کمک کنه جر و بحث کرد و باعث اخراج اون از استقلال شد. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا