نظرتون در مورد جباری چیه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » نظرتون در مورد جباری چیه saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 نظرتون در مورد جباری چیه توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۱۹ روز قبل با وجود اینکه بازیکن خوبیه و در تواناییاش شکی نیست اما من دل خوشی از این بازیکن ندارم فصل قبل هم گفتم بهتره بره اما نگهش داشتن تا هر روز یه بامبول دراره تو هر فصل که شیش ماه مصدومه دوماه هم از امادگی دوره اون یه ماهی هم که بازی میکنه جنجال و حاشیه داره آخر فصل هم که ول ناز میکنه میگه میرم ازتیم بعد با هزار جور ادا و اطفار قرارداد میبنده تازه یه منت هم میزاره که به خاطر طرفدارا مونده و این داستان باز تکرار میشه به نظر من با پولی که دادن به جباری میتونستن تا آخر فصل برای بازیکنای دیگه رانی و آب معدنی بگیرن تا توی تمرینات میل کنن... البته این نظر شخصی منه کسی هم مجبور نیست موافق باشه فقط خواستم حرف دلمون گفته باشم saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۱۶ روز قبل با وجود اینکه بازیکن خوبیه و در تواناییاش شکی نیست اما من دل خوشی از این بازیکن ندارم فصل قبل هم گفتم بهتره بره اما نگهش داشتن تا هر روز یه بامبول دراره تو هر فصل که شیش ماه مصدومه دوماه هم از امادگی دوره اون یه ماهی هم که بازی میکنه جنجال و حاشیه داره آخر فصل هم که ول ناز میکنه میگه میرم ازتیم بعد با هزار جور ادا و اطفار قرارداد میبنده تازه یه منت هم میزاره که به خاطر طرفدارا مونده و این داستان باز تکرار میشه به نظر من با پولی که دادن به جباری میتونستن تا آخر فصل برای بازیکنای دیگه رانی و آب معدنی بگیرن تا توی تمرینات میل کنن... البته این نظر شخصی منه کسی هم مجبور نیست موافق باشه فقط خواستم حرف دلمون گفته باشم فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۵۱۵ روز قبل منم موافقم من هم با رفتنش بیشتر موافق بودم تا با موندنش الان هم مصدوم شده و میگن تا بعد از دربی هم نیست هموم بهتر که اگه یه باشگاه عربی میخوادتش بذارن بره حداقل اینطوری یه پولی به باشگاه میرسه باید به جباری گفت اقا جان ما را به خیر تو امیدی نیست شر نرسان saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۰۶ روز قبل حالا دیدید حق داشتم ازش انتقاد کنم farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۰۶ روز قبل نباید از جباری انتقاد کرد که.ازونکه باهاش قرارداد میبنده باید بهش توپیت.خیلیم بازیکنه خوبیه اما مثل اون یا بهترازون تو تیم هست.واقعا بدرد نمیخوره اخه نصف فصلو مصدوم بودن دیگه مد شده هروقتم میاد خودشو همچی میگیره که پله اونجوری نیست پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا