جباری تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » جباری اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 جباری توسط اسماعیل شریفی ۴۷۶۹ روز قبل به نظرم بعداز اون حاشیه ای که برای جباری درست شد جباری به خودش اومد و برای استقلال سنگ تموم گذاشت اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۴۷۵۱ روز قبل این مصدومیتها دست از سر جباری بر نمی داره وگر نه بهترین بازیکن اسیاست اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۴۷۴۰ روز قبل جباری اگه انتقاد نکنه عالیه آرمین سردار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ۱۵:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط آرمین سردار ۴۷۰۱ روز قبل حــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاشیه danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۶۹۹ روز قبل مجتبی خیلی بد شانسه farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۶۸۶ روز قبل emsal mire saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۶۸۴ روز قبل زودتر بره بهتره ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۶۸۴ روز قبل اگه جباری نبود در بعضی مواقع شاید هم الان سوم هم نبود وجود اون برای هر تیمی ضروری ولی اگه یکم کمتر مصدوم میشه امسال استقلال قهرمان بود نه اون همه اونایی که مصدوم شدند. saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۶۸۳ روز قبل Foloks206عزیز مثل اینکه شما از اتفاقات اخیروحاشیه سازی و بی غیرتی این بازیکن در قبال تیم و هوادارا بی خبرید ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۶۸۳ روز قبل Griffin :نه دوست عزیز من بی خبر نیستم ولی من گفتم در بعضی مواقع خوب قبول دارم همیشه علیه تیم مصاحبه میکنه ولی آدم باید همیشه جنبه خوب یک نفر رو دید و مثبت اندیشید من هم اینکارو کردم آقای جباری درست اینهمه مصاحبه میکنه ولی بعضی وقتها یه جاهایی کمک کردند به تیم واینکه ایشون حتی تمرین دیروز رو هم تعطیل کرده آره کارشون درست نبوده ولی ما که اونجا نبودیم ببینیم واسه چی ایشون اینکارو انجام دادند. saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۶۸۳ روز قبل من به دیدگاه شما احترام میذارم اما هنوز سر حرف خودم هستم فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۶۸۲ روز قبل من هم با Griffinموافقم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا