بهترینها و بدترینهای داربی؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » بهترینها و بدترینهای داربی؟ کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 بهترینها و بدترینهای داربی؟ توسط کاربر ناشناس ۵۵۵۹ روز قبل سلام آقایان عنایتی وفرهادمجیدی وسیاوش اکبر پور بهترین فرصتها رو از دست دادند خسرو حیدری وحسین کاظمی وبیک زاده نسبتا روز خوبی رو پشت سر گذاشتند mohammad javadi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohammad javadi ۵۵۵۸ روز قبل هیچکودم از بازیکنا خوب بازی نکردن جز اعصاب خورد کنی چیزه دیگه ای نداشت هیمن اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۵۸ روز قبل واقعا متاسفم درود به شرف هواداران استقلال استقلال اگر این هواداران باغیرت وبا تعصب رو نداشت الان ... سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۵۵ روز قبل من فکر می کنم تو این بازی خسرو حیدری مثله همیشه عالی بود، بیگ زاده هم خوب بود من همیشه بازیکن های شوتزن رو دوست دارم ، عنایتی واکبرپورهم فوق العاده بد بازی کردند تا جای خالی ارش بیشتر احساس بشه. حالا دیگه صمد خان هم باید به این نتیجه رسیده باشه که ارش باید فیکس باشه. رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۵۵۲ روز قبل من با نظر شما solmaz کاملا موافقم.رضا اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۳۹ روز قبل بهترینا فقط هوادارانه استقلال بودن علی کلانترزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ شهریور ۱۳۸۸ ۱۷:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی کلانترزاده ۵۵۰۷ روز قبل بازی که تبانی باشه همینه دیگه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا