بهترین بازیکن تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » بهترین بازیکن رضا سلیمانی چشم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ شهریور ۱۳۸۸ ۰۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 بهترین بازیکن توسط رضا سلیمانی چشم ۵۶۴۹ روز قبل محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۴۸ روز قبل البته همه خوب هستن ولی بهترین به نظرم من خسرو حیدری هستش. اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۶۴۶ روز قبل آرش به خاطرگلهاش کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۵۶۴۶ روز قبل نمیدونم چرا بعضی از دوستان پاسخ نظرسنجی ها رو با دقت نمیدهند.بهترین بازیکن تا اینجای لیگ از همه لحاظ فرهاد مجیدی بوده mohammad javadi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohammad javadi ۵۶۴۵ روز قبل به نظر من همه بازیکنان تیم استقلال عالی هستن ولی خسرو حیدری یه چیزه دیگست بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۶۴۵ روز قبل helal abi دوست عزیز در نظر سنجی هر کس بادرایت و علایق شخصی نظر میده و بهتره به نظر همدیگر احترام بگزاریم. محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۴۵ روز قبل helal abi دوست عزیز با احترام ، خسرو حیدری در یک ماه اخیر در سایت گل بهترین بازیکن ماه آسیا شده ، پس انتخاب اون بعنوان بهترین بازیکن جای اشتباه نیست هر چند فرهاد هم که من خیلی دوستش دارم انشالله جزء بهترین خواهد بود مثل گذشته. اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۶۴۴ روز قبل دوستان دعواتون نشه همه خوبن برین با این تیم حال کنین سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۶۴۳ روز قبل به نظر من هم ارش برهانی بهترین بازیکنه . هر بازیکنی که متعصب واسه استقلال بازی کنه فوق العاده ست هر چند دیگه این روزها تعصب دیگه تو فوتبال معنی نداره البته همیشه استثنا هم هست مثله الکسی بازیکن همیشه قهرمان یووه.. اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۶۴۲ روز قبل گل فرهاد خسرو آرش حسین سید جانواریو همه عالین احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۶۴۰ روز قبل ارش بهترین بود پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا