کاپیتان از استقلال خواهد رفت تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » کاپیتان از استقلال خواهد رفت امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 کاپیتان از استقلال خواهد رفت توسط امیر حسین اسلامی ۳۶۲۸ روز قبل امیر حسین صادقی ( کاپیتان استقلال ) از استقلال به طور رسمی جدا شد.امروز اینستاگرام رسمی استقلال خروج این بازیکن را به طور رسمی اعلام کرد.همچینین قلعه نویی در گفت و گو با رادیو ورزش اعلام کرد:" بهتر است صادقی از استقلال جدا شود تا فضای تازه ای را بدون حاشیه تجربه کند."--------------------------------------از زحماتی که برای استقلال بسیار سپاسگذارم.واقعا در هر 3 دوره ای که در استقلال بودی از جون و دل مایه میزاشتی برای پیراهن و هواداران استقلال.در سطح ملی هم با تعصب همیشگیت بازی میکردی خصوصا در جام جهانی 2014 که جز 25 شگفتی جام شدی.کاری ندارم به دلیل جدایی اینطور مظلومانه ات ولی ایدوارم هر جایی که هستی و در هر کجا بازی میکنی موفق باشی.و با توجه به سن و سالت میدونم که دیگه برای استقلال به میدان نمیری ولی امیدوارم در جایگاه دیگری برای استقلال فعالیت کنی مثل مربیگری یا مدیر فنی و ....برات بهترین ها رو آرزو میکنم رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۶۲۸ روز قبل خدائیش خیلی برا تیممون تلاش کرده ولی در این برهه ی زمانی که تیم واسه قهرمانی می جنگه ، به درد تیم نمی خوره . چون افت زیادی داشته . zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۶۲۸ روز قبل نوشته شده توسط: رسول موگویی به نظرم این رفتار باهاش اصلا درست نبود بالاخره واسه تیممون خیلی زحمت کشیده بود و ناراحتم واسه این کارشون....درسته عملکرد امسالش خوب نبود ولی شما به بازیکنای دیگم نگاه کنین خیلیاشون تو حد خودشون نبودن و نیستن پس چرا هنوز موندن و این رفتارا چرا باید با کاپیتانمون انجام بشه....حنیفو خیلی دوس دارم بازیکن متعصبیه ولی عملکرد امسالش مث صادقی بد بود یا حتی هاشم که افتضاح بود و یا قاضی و یا خیلبای دیگه.....چرا باید صادقی بره؟؟؟؟من از عملکرد صادقی دفاع نمیکنم فقط معترضم چرا بعضیا هنوز تو اس اس موندن در حالیکه باید اونام میرفتن....کاپیتان صادقی عزیز هر جا هستی و میری موفق باشی ....مر30بابت زحماتی که کشیدی سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۶۲۷ روز قبل به نظر من کادر فنی کار درستی انجام داد.صادقی دیگه در حد استقلال نبود.احتمالا بیگ زاده هم میره. علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۶۲۷ روز قبل دوستان عزیز منظور از اینکه میگین این رفتار باهاش درست نبود چیه؟کدوم رفتار؟صادقی بازیکن باغیرتیه درست، با تعصبه درست، استقلالیه واقعیه درست من هم قلباً دوستش دارم ولی وقتی آماده نیست باید چی کار کرد؟همین من و شما بعد چند باخت استقلال نمیگفتیم این چه وضع دفاعمونه؟ از عملکرد صادقی انتقاد نمیکردیم حالا که رفته همه شدن حامی صادقی.تازه خیلی محترمانه از استقلال جدا شد،شما مصاحبه امیر قلعه رو بخونید گفت صادقی بهتره تو یه فضای دیگه به فوتبالش ادامه بده.همین.دوستان به خدا امثال صادقی، آندو، بیگ زاده بعد جام ملت ها اگه تو استقلال میموندن از اینی که هستن ضعیف تر و بی خیال تر و بی انگیزه تر می شدن.کل نیم فصل نا آماده بود میخواست بعد جام ملت ها آماده بشه؟ (که معمولاً هیچ انگیزه ای واسه فوتبال بازی کردن برای ملی پوشا نمیمونه) .پس موندنشون تو استقلال به صلاح تیم نبود.لطفاً با این جور مسائل احساسی برخورد نکنید... امید ارشد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید ارشد ۳۶۲۷ روز قبل امیر قلعه نویی با گزاشتن امیر حسین تو لیست مازاد کلکسیون اشتباهاتشو کامل کرد تو این اوضا که تیم نه پول داره نه وضع خوبی اگه بهترین دفاع دنیا رو هم بیاریم تا بیاد تو تیم جا بیفته فصل تموم شده پس امیر حسین اگه تو شرایط ارمانی هم نباشه باز از بقیه بهتره قلعه نویی با هر کی مشگل داره داره به یه نویی تسویه حساب میکنه خودتون قضاوت کنید arezoo 2134 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط arezoo 2134 ۳۶۲۷ روز قبل هر کاری که امیر خان میکنه یه مصلحتی توشه صادقی هم نمیشه گفت بی غیرته بلکه خیلی هم واسمون زحمت کشیده فقط دیگه دورانش تموم شده و رفتنش به صلاح تیم تموم میشه امیدوارم رفتنش بدون حاشیه باشه که واسه تیم مشکلی ایجاد نشه ..برات آرزوی موفقیت دارم امیرحسین با تعصب.. آرینا رحمتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط آرینا رحمتی ۳۶۲۷ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 به نظرم این رفتار باهاش اصلا درست نبود بالاخره واسه تیممون خیلی زحمت کشیده بود و ناراحتم واسه این کارشون....درسته عملکرد امسالش خوب نبود ولی شما به بازیکنای دیگم نگاه کنین خیلیاشون تو حد خودشون نبودن و نیستن پس چرا هنوز موندن و این رفتارا چرا باید با کاپیتانمون انجام بشه....حنیفو خیلی دوس دارم بازیکن متعصبیه ولی عملکرد امسالش مث صادقی بد بود یا حتی هاشم که افتضاح بود و یا قاضی و یا خیلبای دیگه.....چرا باید صادقی بره؟؟؟؟من از عملکرد صادقی دفاع نمیکنم فقط معترضم چرا بعضیا هنوز تو اس اس موندن در حالیکه باید اونام میرفتن....کاپیتان صادقی عزیز هر جا هستی و میری موفق باشی ....مر30بابت زحماتی که کشیدی میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۲۷ روز قبل 100% مخالفم.حقش این نبود حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۶۲۷ روز قبل صادقی بازیکن زحمتکشی برا تیم بود که بعد جام جهانی افت زیادی داشته و به نظرم وقتشه از تیم جدا شه چون دیگه تو این سن وسال به دوران اوجش سخت برگرده از طرفی دیگه زا انگیزه لازم هم نداره با این میزان آمادگی از تیم بره به صلاحه البته باید این جدایی به شکلی باشه که احترامش حفظ بشه shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۶۲۷ روز قبل درسته بازیکن باغیرت و زحمت کشیه منم دوسش دارم ولی وقتی افت کرده خب باید بره دیگه . مگه راه دیگه ای هم هس؟فکر کنم این یه چیز طبیعی باشه خوب واقعا این فصل بد بوده واقعا. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۶۲۵ روز قبل خیلی برای تیم زحمت کشید و واقعا نسبت به تیم تعصب داشت و امیدوارم که تعصبش باقی بمونه و البته نگذریم از زمانهایی که با درد و مصدومیت برای تیم بازی میکرد ولی، دیگه درحد استقلال نبود! خیلی از موقعها از مهاجمین جا میموند و باعث باز شدن دروازه میشد! ضعف نسبتا کوچک که چندساله داره به تیم ضربه های بسیار بزرگ میزنه!!! بهرحال براش آرزوی موفقیت میکنم... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۶۲۳ روز قبل پس از مخالفت های افشار زاده و پور حیدری ، سرانجام امیر حسین موندنی شد. رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۶۲۳ روز قبل این بی عرضی بمونه اونوقت مسلمان از دستمون بره . جااالبه . میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۲۳ روز قبل این ادبیات لایق شما نیست.بی عرضه خوب نیست که نوشتی. هرچی باشه زحمتشو کشیده رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۶۲۲ روز قبل منم نمی گم خورده و خوابیده . من میگم چرا باید مسلمان رو به خاطر این بازیکن که عملکرد خوبی نداشته از دست بدهیم . اینم مودبانه اش . ببین غلط املایی نداره . میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۲۲ روز قبل شخصیت هرکس وگفتارش به خودش ربط داره. هرچی میخای بنویس. لگه نمیخاستمت نمیگفتم. میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۲۲ روز قبل اگه نمیخاستمت.... رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۶۲۲ روز قبل لاااایک رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۶۲۲ روز قبل دوستان من تو موضوع آزاد یه تاپیک گذاشتم . لطفا سر بزنید . والا معمولا هیچکی از تاپیکا من استقبال نمی کنه . میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۲۲ روز قبل متوجه لا ااایک نوشتنت نشدم رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۶۲۲ روز قبل گفتی اگه نمی خواستمت این کارو نمی کردم . منم لایک کردم . میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۲۲ روز قبل تشکر سجاد ابراهیم زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سجاد ابراهیم زاده ۳۵۵۲ روز قبل نرووووووووووووووووووو سجاد ابراهیم زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سجاد ابراهیم زاده ۳۵۵۲ روز قبل نرووووووووووووووووووو وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۱۱ روز قبل متاسفانه در ایران هیچ بازیکنی حاضر نیست که در اوج از فوتبال بره آنقدر میمونه که یا بیرونش کنن و یا بخاطر سن بالا مصدوم بشه . استقلال هم که تقریبا شده اکابر . یا همان مدرسه پیرمردها. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا