حضور قلعه نوعی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » حضور قلعه نوعی amin azizayi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 حضور قلعه نوعی توسط amin azizayi ۳۷۳۲ روز قبل به نظر من که امیر قلعه نوعی فقط استقلال رو قوی تر میکنه . لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۳۱ روز قبل دوست عزیز سوالت یعنی چی؟؟؟ مگه قراره قلعه نوعی جایی بره؟ لطفا واسه تایپیک های جدید مطالب مفیدتر و صحیح تری انتخاب کنین. ممنون shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۳۰ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار دوست عزیز سوالت یعنی چی؟؟؟ مگه قراره قلعه نوعی جایی بره؟ لطفا واسه تایپیک های جدید مطالب مفیدتر و صحیح تری انتخاب کنین. ممنون سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۳۰ روز قبل پ ن پ به علی لابی نیاز داره.این چه سوالیه؟؟؟ رحمت یانپی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ آبان ۱۳۹۳ ۱۶:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحمت یانپی ۳۶۸۹ روز قبل فقط امیر خانو عشششششششششششششقه دادا امیر آقاجانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر آقاجانی ۳۶۸۷ روز قبل اصلا انگار امیر خان بدنیا اومده که استقلال و قهرمان کنه پارسالم که اونجوری شد خداییش بازیکنامون مصدوم میشدن وگرنه همون پارسالم قهرمان بودیم محمد سلیم کیومرثی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۹:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد سلیم کیومرثی ۳۶۸۶ روز قبل به نظر من عملکرد مربیان و بازیکنان استقلال عالیست. سانیا بهزاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ آبان ۱۳۹۳ ۱۹:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط سانیا بهزاد ۳۶۶۱ روز قبل به نظرمن عملکردبازیکنان باوجودامیرقله نوعی عالیه بهترازاین نمیشه تیم استقلال برای قهرمان شدن به قله نوعی واقعااحتیاج داره من از9سالگی طرفدارابی هاشدم الان17 ساله ابی هستم والان خوشحالم که هواداربهترین تیم کشورمون هستم عاشق ابی ها مرتضی اسقلال جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۲۱:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرتضی اسقلال ۳۶۵۹ روز قبل اگه بخواد بره دسته اول اره اما واسه قهرمانی ی مربی ک بتونه نتیجه بگیره میخواد تیم نیاز به شوک داره داری 8 هفته صبر کردیم بسه اگه میخواستی نتیجه بگیری میگرفتی بزار برو میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۵۹ روز قبل درود بر امیرقلعه نوئی سعید گوهررستمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ فروردین ۱۳۸۸ ۱۳:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید گوهررستمی ۳۶۵۸ روز قبل صد در صد nasib ravand جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ آذر ۱۳۹۳ ۲۰:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط nasib ravand ۳۶۵۵ روز قبل نوشته شده توسط: مرتضی اسقلال دوران قلعه نوعی دیگه تموم شده ما به ی مربی با افکار جدید نیاز داریم کسی که تیمو از فردیت به تیم تبدیل کنه امید محمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ آذر ۱۳۹۳ ۱۴:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید محمدی ۳۶۵۴ روز قبل حیف نیست اصلا به رفتن امیر خان فکر کنیم وسط فصل چه کسی رو بیاریم که لین تیم رو جمع کنه امیر خان هست سربه هوا هستن وای به روزی که نباشه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا