برترین بازیکن استقلال در شهریور 93 تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » برترین بازیکن استقلال در شهریور 93 امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 برترین بازیکن استقلال در شهریور 93 توسط امیر حسین اسلامی ۳۷۳۲ روز قبل برترین بازیکن استقلال در شهریور 93 از نظر شما چه شخصی است؟علاوه بر بازیکنان فوق بازیکنانی بودند که عملکردی خوب داشتند.مثل فخرالدینی که در بازی با گسترش پایه گذار گل سوم تیم بود یا مثلا کریمیان که در بازی با پیکان گلزنی کرد.ولی من سعی کردم هر 4 بازی رو نگاه کنم.به نظرم بهترین بازیکن این ماه قاضی بود.2 گل زد و یک پاس گل داد و یک پنالتی به نفع استقلال گرفت.هر چند که فروزان هم میتونست بهترین بازیکن باشه که 3 کلین شیت داشت یا مثلا آرش که یک گل زد و 2 پاس گل داد. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۷۳۲ روز قبل امید ابراهیمی شاید بازیش به چشم نیاد ولی خیلی خوب و موثر بازی میکنهاگه نبود دفاعمون به مشکل میخورد علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۳۲ روز قبل ابراهیمی میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۳۲ روز قبل من بازم به کرار رای میدم چون باوجود اون تیم رو به جلو بازی میکنه و فشار روی مدافعان هم کم میشه. نمونه شم تو بازی با نفت دیدیم.... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۳۱ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی امید ابراهیمی شاید بازیش به چشم نیاد ولی خیلی خوب و موثر بازی میکنهاگه نبود دفاعمون به مشکل میخورد مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۲۹ روز قبل کرار وابستگی خط میانی به کرار توی بازی با نفت کاملا مشهود بود . آشفتگی و بی دقتی خط میانی چشم نواز بود. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۲۹ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی کرار وابستگی خط میانی به کرار توی بازی با نفت کاملا مشهود بود . آشفتگی و بی دقتی خط میانی چشم نواز بود.شاید بهتر بود می نوشتم « اعصاب خرد کن بود » دریا راد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۹:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط دریا راد ۳۷۲۰ روز قبل پس خسرو کجاست ؟ اون یه گل زد و 3پاس گل داد اون یکی از تاثیر گزار ها بوده... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۷۲۰ روز قبل نوشته شده توسط: دریا راد پس خسرو کجاست ؟ اون یه گل زد و 3پاس گل داد اون یکی از تاثیر گزار ها بوده...خسرو در ماه شهریور فقط یک گل برای استقلال زد و اصلا پاس گلی نداد.و دو بازی بازی نکرد و 2 بازی هم وسط بازی به علت مصدومیت تعویض شد و فقط بازی برابر سایپا کامل بازی و به نظرم اصلا عملکرد چشمگیری نداشت که تو نظر سنجی جز گزینه ها باشه zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۱۹ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی امید ابرهیمی واقعا عااااالی بوده...کرارم خیییییلی خوب بوده ولی من به ابراهیمی رای دادم مرضیه باب غاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه باب غاری ۳۷۱۹ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 امید ابرهیمی واقعا عااااالی بوده...کرارم خیییییلی خوب بوده ولی من به ابراهیمی رای دادمواقعا عالی بوده مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۷۱۸ روز قبل کرار وامید ابراهیمی بهترین بازیکنای استقلال بودن پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا