در قهرمانی استقلال کدام بازیکن بیشترین نقش را ایفا کرد؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » در قهرمانی استقلال کدام بازیکن بیشترین نقش را ایفا کرد؟ نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 در قهرمانی استقلال کدام بازیکن بیشترین نقش را ایفا کرد؟ توسط نیلوفر رسولی ۵۷۱۷ روز قبل با تبریک صمیمانه به همه آبی دلان اگه فکر می کنین بازیکن دیگری بیشترین نقش را داشته لطفاً بنویسید sina moslehi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط sina moslehi ۵۷۱۷ روز قبل بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۷۱۷ روز قبل من با اجازه اسم آقای جباری رو هم اضافه میکنم قبل از مصدومیتش خیلی زحمت کشید نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۷۱۷ روز قبل حق با شماست اینقدر از دست آقای جباری ناراحت بودم یادم رفت اسم ایشون رو بنویسم.......... واقعاً قدر خودشو ندونست مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۷۱۷ روز قبل اسم حسین کاظمی و قربانی را هم مینوشتید.در ضمن فکر کنم خسرو اینجوری می نویسن . نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۷۱۷ روز قبل آخ آخ حق با شماست از ذوق قهرمانی بی سوادم شدم از همه استقلالی ها عذز می خواهم که اسم خسرو حیدری رو اشتباه نوشتم........... مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۷۱۷ روز قبل به نظر من خیلیها خوب بودن - میشد اینطور هم بنویسیم که بازیکنان موثر در نتایج خوب تیم چه کسانی بودند- البته این یه پیشنهاداست. کاظمی- جان واریو-حیدری-برهانی-طالب لو جهانبخش سلیمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط جهانبخش سلیمی ۵۷۱۷ روز قبل طالب لو و جان واریو ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۷۱۶ روز قبل حسین کاظمی فکر کنم از همه بهتر بود طرفدار تراکتورسازی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ اسفند ۱۳۸۷ ۱۶:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط طرفدار تراکتورسازی ۵۷۱۶ روز قبل به نظر من مجتبی جباری بهترین بازیکن تیم استقلاله اینکه ایشان در پایان فصل به دلیل بازی نکردن نقشش کم شد نمی تونه ارزش های این بازیکن را زیر سوال ببره hesam babaie fard جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط hesam babaie fard ۵۷۱۶ روز قبل به نظر من بهترین بازیکن استقلال مجتبی جباری یه . می دونی چرا ؟ چون او با ارسال پاس های گلش نقش بسیار زیادی در گل زدن استقلال داشت . او در کنار جانواریو بهترین خط هافبک رو راه انداخته بود . فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۷۱۱ روز قبل وقتی تیمی قهرمان میشه همه زحمت میکشن ولی چندنفرم توش ستارن1-خسروحیدری2-جان آریو3-جباری( عشقه)4-برهانی5-طالبلو رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۱۱ روز قبل به نظرمن 1-حیدری 2-برهانی 3-وحید 4-جانواریو 5-جباری بقیه همه خوب بودن .رضا محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۷۱۰ روز قبل خسرو حیدری- جانواریو - برهانی - جباری میثم دادار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم دادار ۵۷۰۸ روز قبل سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۷۰۷ روز قبل با احترام به نظر همه ی عزیزان . ولی فکر می کنم وقتی یک تیم نتیجه میگیره و میتونه موفق باشه که همه ی تیم با هم خوب کار کنن و من فکر میکنم که باید گزینه ی همه موارد رو هم در گزینه ها میاوردین. ( همه ی بازیکنان خوب بودن + امیر خان ) محمد خداوردیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ فروردین ۱۳۸۸ ۱۵:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد خداوردیان ۵۷۰۲ روز قبل امیر قلعه نوعی از همه بیشتر نقش داشت REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۶۹۲ روز قبل اول ژنرال ابی بعد ارش- خسرو-طالب لو-قربانی-سیاوش-کاظمی-جانواریو-مجیدی سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۶۸۸ روز قبل بهتر از ارش توی دنیا وجود نداره تو هر تیمی که باشه اون تیم قهرمانه.راستی سلام به همه. نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۸۸ روز قبل سلام همه هوادارای استقلال به تو آبی دل عزیز solmaz کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۵۶۷۰ روز قبل آرش خیلی خوب بود .خسرو عالی بود جانواریو فداکار بود کوشکی متعصب کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۵۶۷۰ روز قبل نیلوفر عزیز چون من جنوبیم و از بچگی فوتبالیست بودم باید این رو اضافه کنم تیم قهرمان همه خوبند ولی چون تعداد محدودی را باید گفت به احترام شما اسم چند نفر را آوردم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا