مصدومیت دوباره.... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » مصدومیت دوباره.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 مصدومیت دوباره.... توسط لیلا جوکار ۳۷۴۱ روز قبل حنیف عمرانزاده که در اردوی ترکیه استقلال دچار مصدومیت شده بود، در آستانه بازگشت به استقلال قرار داشت که دوباره در تمرین دیروز مصدوم شده است. در حالی که امیر قلعه نویی به مرور امیدوار می شد که از هفته های آینده دو مدافع آخر اصلی خود را در اختیار داشته باشد اما خبرها حاکی از این است که باز هم ژنرال آبی ها در آستانه حساس تر شدن دیدار تیم هایش و ورد تیم های محکم تر به بازی های استقلال؛ باید در استرس آخرین نقطه خط دفاعی باشد. گفته می شود مصدومیت عمران زاده از ناحیه کشاله است و احتمال داد او 2 ماه از میادین دور باشد. البته هنوز کادر پزشکی استقلال خبر دقیقی درباره مصدومیت حنیف اعلام نکرده است.. اگه از دوستان کسی خبر جدید داره در این مورد بزاره ..خدا کنه چیزیش نباشه... علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۴۱ روز قبل چه خبر بدی امیدوارم صحت نداشته باشه علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۴۱ روز قبل به امید بهبودی همه مصدومان تیم ولی تیمی که هدفش قهرمانی باشه با این چیزها نباید کم بیاره و استقلال امسال بوی قهرمانی میده میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۴۱ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان به امید بهبودی همه مصدومان تیم ولی تیمی که هدفش قهرمانی باشه با این چیزها نباید کم بیاره و استقلال امسال بوی قهرمانی میده ان شاء الله..... سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حسن طاهری ۳۷۴۱ روز قبل این خبر برای ساعت 13 و 50 دقیق سه شنبه 11 شهریور است. خبرگزاری آریا-امین نوروزی معاونت پزشکی باشگاه استقلال میگوید: مصدومیت عمران زاده چیز جدیدی نیست و در ادامه مصدومیت قبلی رخ داده است . به گزارش خبرگزاری آریا،نوروزی گفت: عضلات اطراف لگن حنیف ضعیف شده و با توجه به صدمه خوردگی شدید و تضعیف آن این عضلات نیاز به تقویت دارند . نوروزی ادامه داد: حنیف در حال حاضر در ناحیه مفصل لگن دچار اختلال است و ممکن است در صورت عدم تقویت و درمان دچار آسیب دیدگی خیلی شدیدی بشود . او درباره زمان بازگشت حنیف هم گفت: فعلا نمی شود از زمان دقیقی حرف زد اما به هرحال این مسئله دو سه هفته ای او را از تمرین دور نگه خواهد داشت . zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۴۰ روز قبل نوشته شده توسط: سید حسن طاهری وااااااااااای خداااااااااا.....فقط امیدوارم زودتر خوب بشه و برگرده علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۴۰ روز قبل کتر نوروزی: کی گفته حنیف مصدوم شده؟/عمران زاده:این هفتهها خیلی عذابآور شده! ورزش > لیگ برتر - پزشک باشگاه استقلال می گوید تشدید مصدومیت حنیف عمران زاده شایعه است. به گزارش خبرورزشی؛در حالی که از صبح دیروز خبر تشدید مصدومیت حنیف عمرانزاده در رسانهها مطرح شد، دکتر امین نوروزی ظهر روز گذشته این مسئله را به طور کامل تکذیب کرد. حنیف چرا دوباره مصدوم شده؟ کی گفته حنیف دوباره مصدوم شده؟ این شایعهای است که از صبح امروز در اینترنت راه افتاده اما صحت ندارد. مصدومیت قبلیاش نیز تشدید نشده؟ نه. اصلاً اینطوری نیست. ببینید عضلات لگن حنیف ضعیف شده؛ ما یکسری عضله داریم به نام عضلات ثباتدهنده لگن که برای فوتبالیستها خیلی مهم است و من هم روی آنها حساسیت دارم. روز دوشنبه حنیف را معاینه کردم و دیدم این عضلاتش ضعیف است؛ به همین خاطر فعلاً اجازه نمیدهم در تمرین گروهی شرکت کند. عضلاتش باید تقویت شود به همین خاطر برایش برنامه تقویتی ویژه در نظر گرفتهام. اگر با همین وضعیت و بدون کار تقویتی کار میکرد چند روز دیگر مصدوم میشد و آن وقت کارش حسابی بالا میگرفت. در واقع ما پیشگیری کردیم. یعنی مسئله کشآمدن کشالهاش صحت ندارد؟ نه حنیف که اصلاً مشکل کشاله نداشت. مشکل حنیف پاره شدن عضله چهارسر بود. میگویند حنیف 2 ماه دیگر از میدان دور خواهد بود! 2 ماه؟ نه. برای چی 2 ماه؟ روند درمانی حنیف فقط 10 روز بیشتر میشود. من 21 روز دیگر حنیف را به بازیها میرسانم. *** نوروزی در حالی این حرف ها را می زند که خود حنیف عمراه زاده امیدوار است از دو یا سه هفته آینده برای استقلال به میدان برود. او در خصوص خبر مصدومیت جدیدش به خبرورزشی گفت: دوشنبه سر تمرین زیر نظر دکتر نوروزی تست دادم و از ناحیه لگن احساس درد کردم و پس از معاینه مشخص شد عضلاتم در آن ناحیه نیاز به تقویت دارد و باید مدتی تمرینات خاصی انجام دهم.حنیف ادامه داد: دو سال قبل هم از ناحیه لگن احساس درد داشتم و آن را مداوا کردم. به هر حال این درد کهنه در بدنم است و گاهی اذیتم میکند. امیدوارم با دانش پزشکان و انگیزهای که خودم برای بازگشت به میدان دارم، ظرف 2 هفته آینده شرایط بازی را پیدا کنم. این هفتههای دوری از میدان خیلی عذابآور شده و دوست دارم خیلی زود بازی کنم. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۴۰ روز قبل ایشاا... که زودتر برمیگرده. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۴۰ روز قبل دکتر نوروزی : تشدید مصدومیت حنیف شایعه است سایت هواداران استقلال آبیته دات کام – در حالی که از صبح دیروز خبر تشدید مصدومیت حنیف عمرانزاده در رسانهها مطرح شد، دکتر امین نوروزی ظهر روز گذشته این مسئله را به طور کامل تکذیب کرد. حنیف چرا دوباره مصدوم شده؟ -کی گفته حنیف دوباره مصدوم شده؟ این شایعهای است که از صبح امروز در اینترنت راه افتاده اما صحت ندارد. مصدومیت قبلیاش نیز تشدید نشده؟ -نه. اصلاً اینطوری نیست. ببینید عضلات لگن حنیف ضعیف شده؛ ما یکسری عضله داریم به نام عضلات ثباتدهنده لگن که برای فوتبالیستها خیلی مهم است و من هم روی آنها حساسیت دارم. روز دوشنبه حنیف را معاینه کردم و دیدم این عضلاتش ضعیف است؛ به همین خاطر فعلاً اجازه نمیدهم در تمرین گروهی شرکت کند. عضلاتش باید تقویت شود به همین خاطر برایش برنامه تقویتی ویژه در نظر گرفتهام. اگر با همین وضعیت و بدون کار تقویتی کار میکرد چند روز دیگر مصدوم میشد و آن وقت کارش حسابی بالا میگرفت. در واقع ما پیشگیری کردیم. یعنی مسئله کشآمدن کشالهاش صحت ندارد؟ -نه حنیف که اصلاً مشکل کشاله نداشت. مشکل حنیف پاره شدن عضله چهارسر بود. میگویند حنیف ۲ ماه دیگر از میدان دور خواهد بود! -۲ ماه؟ نه. برای چی ۲ ماه؟ روند درمانی حنیف فقط ۱۰ روز بیشتر میشود. من ۲۱ روز دیگر حنیف را به بازیها میرسانم. علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۴۰ روز قبل حنیفه وای حنیفه هر حریفی رو حریفه دادشم حنیفه fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۷۴۰ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا موسوی چه خبر بدی امیدوارم صحت نداشته باشه لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۴۰ روز قبل خدا رو شکر که شایعه بوده اینو توی سایت استقلال دیدم واقعا دیگه از اینا بعیده شایعه سازی کنن!!!!! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا