پنالتی زن تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » پنالتی زن سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 پنالتی زن توسط سید حسن طاهری ۳۷۶۵ روز قبل لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۶۵ روز قبل فکر کنم ابراهیمی اما آندو هم خوبه سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۷۶۴ روز قبل آندو fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۷۶۴ روز قبل امیدابراهیمی فک کنم خوب باشه ولی کرارم بد نیست zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad کرار...ابراهیمی هم خوبه احسان لک لری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسان لک لری ۳۷۶۲ روز قبل تیموریان شوت زن حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۷۶۱ روز قبل کرار جاسم افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۶۱ روز قبل یه پنالتی زن خوب باید اعتماد به نفس قوی داشته باشه سوا از قدرت شوت زنی و دقت بالا .به نظرم آندو مناسبه البته کرار هم خوبه مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۶۰ روز قبل کرار، البته تو مصاحبه ای هم که انجام داد گفت پنالتی زن اول تیم هست و در بازی با استقلال خوزستان به علت مصدومیتش پنالتی رو نزد. محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۵۱ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی کرار، البته تو مصاحبه ای هم که انجام داد گفت پنالتی زن اول تیم هست و در بازی با استقلال خوزستان به علت مصدومیتش پنالتی رو نزد. درسته ali baghbanian جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali baghbanian ۳۷۴۹ روز قبل من فک میکنم ابراهیمی بتونه فنی تر شوت کنه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۷۴۸ روز قبل کرار shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۷۴۷ روز قبل اندو حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۷۴۷ روز قبل نوشته شده توسط: shima HR اندو و کرار خوبن مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهلا صالحی ۳۷۴۵ روز قبل ه نظر نظر من مه شون عالین مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهلا صالحی ۳۷۴۰ روز قبل اندو ارش کرار ابراهیمی ولش کن همشون abbas fatemi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۶:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط abbas fatemi ۳۷۲۸ روز قبل امیدابراهیمی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا