رضا عنایتی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » رضا عنایتی نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 رضا عنایتی توسط نیلوفر رسولی ۵۶۹۲ روز قبل امیدوارم اولین بازیکن جدیدی که باشگاه جذب می کنه رضا عنایتی باشه مطمئناً در جام باشگاه های آسیا خیلی به تیم کمک خواهد کرد بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۶۹۱ روز قبل آقا رضا برگرد به تیمت ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۹۱ روز قبل خدا کنه نیاد همین جوری 6 تا مهاجم به درد نخور داریم اگه بیاد من یکی که دیگه طاقت ندارم آخه چقدر بگم استقلال مهاجم خوش تکنیک مثل آرفی میخواد نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۹۱ روز قبل هوادار خوب abi bi enteha من با شما موافق نیستم به نظر من آقای عنایتی یک تمام کننده حرفه ای هستند البته نظر شما بسیار محترم می باشد من فقط نظر خودم را گفتم مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۹۱ روز قبل من با نظر دوست عزیزم آبی بی انتها موافقم .به نظر من عنایتی دیگه بدرد نمیخوره هم پیر شده و هم تقریبا یکسال از شرایط مسابقه دور بوده ما آرفی یا می داوودی می خوایم.هر چند که عنایتی به نظر من بهترین مهاجم تاریخ استقلال. نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۹۱ روز قبل امیدوارم آرفی رو حتماً بخریم در این فصل مطمئناً تمام هواداران استقلال این بازیکن خوب و با تکنیک رو دوست دارن sina moslehi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط sina moslehi ۵۶۹۰ روز قبل رضا عنایتی بازیکن خوبی بود. اما فکر نکنم بتونه کمک زیادی به استقلال بکنه. البته از علی زاده و عباسفرد به مراتب بهتره. اشپتیم آرفی می تونه زوج خوبی برای آرش باشه. محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۸۵ روز قبل عنایتی تنها مهاجمی بود که در این چند سال خیال ما در موردش جمع بود اون باید برگرده ،عنایتی از توپهای مرده گل میسازه . رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۸۵ روز قبل من از اول هم گفتم:عنایتی بدرد اس اس میخورد اگر ما در این فصل از استفاده میکردیم 4-5هفته زودتر قهرمان میشدیم.رضا سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۸۴ روز قبل رضا عنایتی خیلی میتونه بدرد تیم بخوره ولی به شرط اینکه مکمل های خوبی در خطه هافبک و حمله در کنارش حضور داشته باشن. میثم دادار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم دادار ۵۶۷۸ روز قبل علیرضا اروجی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۰۷:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا اروجی ۵۶۶۵ روز قبل الان با این وضعیت و حاشیه ای که تیم داره مسی و کریس رونالدو رو بیاریم هیچ کاری نمیشه کرد . به نظرمن اول باید دنبال یه مدیرعامل و سرمربی خوب باشیم. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا