خسرو بی غیرته یا نه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » خسرو بی غیرته یا نه؟ سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 خسرو بی غیرته یا نه؟ توسط سعید آقامحمدی ۳۹۱۸ روز قبل امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۹۱۸ روز قبل خیر افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۱۷ روز قبل اینم شد سوال دوست عزیز سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۱۷ روز قبل ببخشید پس چی سواله. من همیشه سعی میکنم بروز ترین اتفاقات رو تو سایت قرار بدم . این نظر شخصی شماست. zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۱۷ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی مطمئنا خــــــیـــــــــر...خسرو یکی از متعصب ترین استقلالی هاست.... fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۱۷ روز قبل به هیچ وجه...خسروعالیه... حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۹۱۷ روز قبل خسرو یکی از بازیکنان محبوب منه . خیلی هم دوستش دارم. فقط سالی که رفت سپاهان به تیم وهوادارا بد کرد سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۱۷ روز قبل خسرو هروقت که بازی کرده با تمام وجود بازی کرده.اگه خسرو کم رنگ شده یکی بخاطرمصدومیت بوده و دیگری بخاطر مچ نبودن با بازیکنان است.با حمودی و میثم قبل بهترین بازی رو ارائه میداد. لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۱۷ روز قبل نه خسرو بی تعصب نیست اما خوب به هر حال توی سال جام جهانی از مصدومیت میترسه و این طبیعیه.اما من قبولش دارم و نباید بهش لقب بی غیرت می دادن میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۱۷ روز قبل شمـــاها بی غیرتین چون به خاطر پول از استقلال دست نکشیدین شمـــاها بی غیرتین چون به خاطر تیم ملی نرفتین شمـــاها بی غیرتین چون دارین 90 دقیقه برای برد و گل زدن میدوئین شمـــاها بی غیرتین چون داور بلد نیست پنالتی بگیره شمـــاها بی غیرتین چون شانس با ما نیست شمـــاها بی غیرتین چون زمین ســُـره خسرو تو بی غیرتی چون با پای مصدوم و کبود اومدی بازی کردی همتون بی غیرتیـــــن چون مارو به باختن عادت ندادین حالا واقعا اونا با غیرتن؟؟؟!!! نه اونا با تمام غیرتشون بازی میکنن و از جون مایه میذارن! ولی ایکاش یه کم م شانس با ما یار بود........!!!!!! zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۱۶ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی کااااااااااااااااااااااااااااملا با آقا میثم موافقم....خیلی جالب بود میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۹۱۱ روز قبل تمام بازیکنان استقلال غیرتمندند.عزیزان عموی استقلالی من بدجوری مریضه لطفا دعاش کنید.اسمش سیدسجاده.سیدودود zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۱۱ روز قبل نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی تمام بازیکنان استقلال غیرتمندند.عزیزان عموی استقلالی من بدجوری مریضه لطفا دعاش کنید.اسمش سیدسجاده.سیدودود ایشالله زود خوب میشن... جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۱۱ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 مطمئنا خــــــیـــــــــر...خسرو یکی از متعصب ترین استقلالی هاست.... جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۱۱ روز قبل نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی تمام بازیکنان استقلال غیرتمندند.عزیزان عموی استقلالی من بدجوری مریضه لطفا دعاش کنید.اسمش سیدسجاده.سیدودود [/انشاالله خوب میشه ودر قهرمانی استقلال درلیگ92-93جشن میگیره Parsan Mirzaei جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط Parsan Mirzaei ۳۹۰۸ روز قبل اى بابا معلومه که خسرو بى غیرت نیست کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۹۰۸ روز قبل خسرو یکی از متعصب ترین بازیکنان استقلال . به نظر من این سوال یه جور توهین به خسرو هست پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا