کرار و افشین و طالبی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » کرار و افشین و طالبی امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 کرار و افشین و طالبی توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۵۱ روز قبل لیست خرید نیم فصلن نظرتون چیه؟؟ سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۵۱ روز قبل فعلا این لیست قطعی نیست ولی در نهایت بازیکنای خوبی هستند میتونند مثمر به ثمر باشند مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۵۱ روز قبل به قول دوستمون هنوز قطعی نیست ولی در کل لیست خوبیه ، امیدوارم افرادی که اضافه میشن بتونن به تیم کمک کنن میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۵۱ روز قبل البته در مورد دفاع راست، صحبت از بازگشت پیروز خان قربانی هم هست!!! که به شخصه امیدوارم به تیم خودش برگرده....! حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۵۱ روز قبل افشین رو دوست دارم ولی اگه بیاد باید یه مهاجم بره که دوست ندارم آرش از دست بدیم ولی اگه قراره همین جور نیمکت نشین باشه بره به نفع خودشه به نظر من قربانی به کار تیم نمیاد و کرار حاشیه زیاد داره پیش بینی من اینه که طالبی به احتمال خیلی زیاد به استقلال میاد که گزینه خوبیه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۵۰ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی افشین رو دوست دارم ولی اگه بیاد باید یه مهاجم بره که دوست ندارم آرش از دست بدیم ولی اگه قراره همین جور نیمکت نشین باشه بره به نفع خودشه به نظر من قربانی به کار تیم نمیاد و کرار حاشیه زیاد داره پیش بینی من اینه که طالبی به احتمال خیلی زیاد به استقلال میاد که گزینه خوبیه کاملا درسته مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۴۸ روز قبل شریفات.حمودی.جباری.طالبی.ابراهیمی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا