مجیدی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » مجیدی فاطمه نوروزی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۱۵ تعداد پاسخ ها 0 مجیدی توسط فاطمه نوروزی ۴۰۷۳ روز قبل تبریک میگم به فرهاد مجیدی که با وجود همه انتقادات ، سربلند وموفق در تیم استقلال، با تمام نیرو به پیش میرود وخاری است در چشم مخالفان.ماشاالله فرهاد ، پیروز باشی . فاطمه نوروزی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۱۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه نوروزی ۴۰۷۳ روز قبل آفرین به این همه غیرت . همیشه سرور هستید.تاکورشود هرآنکه نتواند دید. فاطمه نوروزی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۱۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه نوروزی ۴۰۷۳ روز قبل آفرین به این همه غیرت . همیشه سرور هستید.تاکورشود هرآنکه نتواند دید. امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۷۳ روز قبل دو تا تاپیک باز میکنی تو هر کدومم خودت نظر میدی اونم نه یکی چند تا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! این طوری پیش بری با هات برخورد میشه ها!!!!! مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۷۱ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی دو تا تاپیک باز میکنی تو هر کدومم خودت نظر میدی اونم نه یکی چند تا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! این طوری پیش بری با هات برخورد میشه ها!!!!! راست میگه دیگه لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۷۰ روز قبل منظورت کدوم دشمنه ؟ کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۴۰۷۰ روز قبل فرهاد تواین سن با این آمادگی واقعا جزء 4بازیکن تاریخ ساز تاج کبیر استقلاله وای گفتم4 چه واژه زیبایی به خصوص که4شاهکاره فرهاده مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۶۹ روز قبل نوشته شده توسط: کاربر ناشناس فرهاد تواین سن با این آمادگی واقعا جزء 4بازیکن تاریخ ساز تاج کبیر استقلاله وای گفتم4 چه واژه زیبایی به خصوص که4شاهکاره فرهاده آقا معلم خیلی کامل نوشتین . بخصوص که شاهکار 7 مقدس خود نمایی میکنه عاطفه خاکباز جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۳:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط عاطفه خاکباز ۴۰۶۹ روز قبل کاپیتان فرهاد با غیرت تر از خیلی از بازیکنای لیگ برتر بازی میکنه!با وجود اینکه بازیکنای دیگه ادعای غیرت هم دارن...... مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۶ روز قبل وقتی کسی عاشق فوتبال بازی کردن باشه نه چیز دیگه همین میشه که همه عاشقش میشن . فاطمه زکوی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه زکوی ۴۰۶۵ روز قبل خدایا دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد عزت عزیزانم را تا عرش کبریایی خودت بلند کن وهرچه آرزو دارند براورده کن تقدیم به همه استقلالی های گل فرهادعزیز ازاینکه باحضورتون درتیم دل ماهوادارا رو شاد میکنید تشکر میکنم وهزاران آرزوی خوب برایتان دارم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: فاطمه زکوی خدایا دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد عزت عزیزانم را تا عرش کبریایی خودت بلند کن وهرچه آرزو دارند براورده کن تقدیم به همه استقلالی های گل فرهادعزیز ازاینکه باحضورتون درتیم دل ماهوادارا رو شاد میکنید تشکر میکنم وهزاران آرزوی خوب برایتان دارم از جمله زیبات خیلی ممنونم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا