افت سید تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » افت سید امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 افت سید توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۷۳ روز قبل به نظر من سید مهدی رحمتی امسال کمی راندمان کارش پایین امده اگر موافقید نظر بدید و علت را هم عنوان کنید امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۳ روز قبل بله با یک نگاه کلی به عملکرد این فصل و فصل قبل سید میشه گفت واقعا افت کرده. عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۷۳ روز قبل سید از اون دسته بازیکن هایی هست که در جوانی در اوج خودش هست اما وقتی که یه ذره سنش میره بالا افت می کنه علی اکبر سلیمی پور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ فروردین ۱۳۹۲ ۱۵:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی اکبر سلیمی پور ۴۰۷۲ روز قبل سید واقعا امسال افت کرده وبیشرین ضربه های این فصل استقلال چه در آسیا وچه درایران هم از همین افت ونقطه ضعف رحمتی است،به نظرمن علتش هم ترس از مصدومیت است،چرا که اگه مصدوم بشه استقلال دیگه جایگزین مناسب نداره،کلا خیلی ترسوست. امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۷۲ روز قبل من فکر میکنم حذف ازتیم ملی به روحیش ضربه زده ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۷۲ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی من فکر میکنم حذف ازتیم ملی به روحیش ضربه زده کاملا درسته مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۷۲ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی من فکر میکنم حذف ازتیم ملی به روحیش ضربه زده منم با داداشم مافقم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۷۱ روز قبل خواهشا سید رو به حاشیه نبرید . این دفاع ماست که ضعیفتر شده . رو گلهایی که ما خوردیم سید کمترین نقس رو نداشته پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا