کسر امتیاز از استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » کسر امتیاز از استقلال حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 کسر امتیاز از استقلال توسط حمید سلیمان باری ۴۰۹۹ روز قبل به نظر شما کسر امتیاز از استقلال درسته و استقلال با شکایت به فیفا می تونه به حقش برسه یا نه ؟ میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۹۹ روز قبل به نظر شما کسر امتیاز از استقلال درسته و استقلال با شکایت به فیفا می تونه به حقش برسه یا نه ؟ هم تیمی عزیز این سوال بارها طرح شده و پاسخ های خودشو هم گرفته!!! خواهش میکنم، در طرح سوال دقت کن! ممنون.... هانـــــــــــِی کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۶:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط هانـــــــــــِی کریمی ۴۰۹۵ روز قبل خواهــــــــــــــــــــــــــــــش میکنم یکی یه کاری کنه برای برگردوندن امتیاز!!!!!!!! من میگم بریم جلو فدراسیون اعتراض علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۹۲ روز قبل اگر کیر امتیاز از همه تیمها انجام شود تا نا هنجاریها از بین برود خوب است علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۹۲ روز قبل مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۶ روز قبل یعنی طرفدارای دیگر تیمها اصلا فحاشی نمیکنن ؟ فقط استقلاله . فدراسیون اصفهانی همینه دیگه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا