به نظر شما بهترین بازیکن خارجی استقلال چه کسیه؟؟؟؟؟؟؟؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » به نظر شما بهترین بازیکن خارجی استقلال چه کسیه؟؟؟؟؟؟؟؟ امیرحسین نطاق جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 به نظر شما بهترین بازیکن خارجی استقلال چه کسیه؟؟؟؟؟؟؟؟ توسط امیرحسین نطاق ۴۱۰۳ روز قبل میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۳ روز قبل گوران لاوره که فعلا بخاطر عدم حمایت مالا کلا قهر کرده! واصلا میخواد از ایران بره! پس انگار فقط میمونه، ساموئل... که من به شخصه بهش خیلی ایمان دارم....! سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۱۰۳ روز قبل آره حیف شد که لاوره داره میره خواهشا مسولان کاری کنند.این اتفاق نیافته .پس در نتیجه ساموئل امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۰۳ روز قبل بهترین بازیکن خارجی استقلال و ایران در حال حاضر ساموئله بدون هیچ تردیدی. در این جا لازم میدنم یادی هم از فابیو جانواریو بکنم.به خدا خیلی دلم براش تنگ شده. ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۱۰۳ روز قبل نوشته شده توسط: امید زین آبادی بهترین بازیکن خارجی استقلال و ایران در حال حاضر ساموئله بدون هیچ تردیدی. در این جا لازم میدنم یادی هم از فابیو جانواریو بکنم.به خدا خیلی دلم براش تنگ شده. قبل از این که ساموئل بیاد جانواریو بهترین بود....یادش به خیر...منم دلم براش تنگ شده امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۳ روز قبل جانواریو بود.ولی الان ساموئل امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۰۱ روز قبل جانواریو خیلی بد شد که از فوتبال خداحافظی کرد مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۷ روز قبل فقط فابیو جانواریو مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۷ روز قبل فقط فابیو جانواریو مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۷ روز قبل فقط فابیو جانواریو tarsa.k.m..d27 fap جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط tarsa.k.m..d27 fap ۴۰۹۷ روز قبل خب معلومه ساموئل.با اون مو های نازش. سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۹۷ روز قبل به نظر من تمام بازیکنان خارجی استقلال خوب بودند. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۶ روز قبل در نبود مجتبی جای جانواریو خیلی خالیه کاش برگرده مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۶ روز قبل استقلال بازیساز خوب نداره و تا برگشت جباری امیدوارم مدیریت بتونن جانواریو رو برای برگشت قانع کنن سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۹۶ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر استقلال بازیساز خوب نداره و تا برگشت جباری امیدوارم مدیریت بتونن جانواریو رو برای برگشت قانع کنن چانواریو دیگه با فوتبال خدا حافظی کرد .چون بد جوری مسدوم شدش و بعد از اون دیگه بازی نمیکنه سیامک قنبری تورانسرائی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۹:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط سیامک قنبری تورانسرائی ۴۰۹۶ روز قبل با سلام و عرض ادب خدمت همه ی بزرگواران عزیز خودم از نظر این بنده ی حقیر شخص مورد نظر ساموئل میتونه باشه چرا که ایشون شایستگی های خوبی رو داراست که به مرحله ی اجرا گذاشته اند. حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۴۰۹۶ روز قبل مروارید سیاه استقلال ساموئل حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۴۰۹۶ روز قبل فعلا مروارید سیاه استقلال ساموئل ولی اگه بخوایم از بازیکنای قبلی نام ببریم جانواریو علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۸۸ روز قبل ساموئل پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا