موفق ترین خارجی استقلال؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » موفق ترین خارجی استقلال؟ حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 موفق ترین خارجی استقلال؟ توسط حسن یارمحمدی ۴۱۱۹ روز قبل علی خانمیرزایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی خانمیرزایی ۴۱۱۹ روز قبل واقعا سخته بگی کدومشون ولی من جانواریو رو زدم چون با هوادارا خیلی خوب رابطه برقرار می کرد وگرنه ساموئل هم حرف نداره ابی جهان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابی جهان ۴۱۱۹ روز قبل نوشته شده توسط: علی خانمیرزایی ولی به نظر من ساموئل بهتره چون هم تکنیکی هم سرعتی وهم قدرتی حسین اسداللهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین اسداللهی ۴۱۱۸ روز قبل من زدم جانواریو چون خیلی خوب گل میزد و من عاشقشم.ولی داش فرهاد رو بیشتر دوست دارم. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۱۱ روز قبل به نظر من، ساموئل... چون هم خوب دفاع میکنه، و هم توی حمله به بچه ها کمک میکنه. چندتا گلم که زده! (طبق گفته ی خودش تو برنامه نود: 70 بازی در انگلیس، 2 گل! حدود 45 بازی در اس اس 7 گل! البته در انگلیس دفاع چپ بوده ولی در اس اس هافبکه که خودش از این پست خیلی بیشتر راضیه!!!) امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۱۱ روز قبل به نظر من جانواریو مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۱۰ روز قبل هردو خوبن، ولی ساموئل حرفه ای تره پس با این همه بازیکنان خوب پیش به سوی قهرمانی در آسیا، ایران ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۱۰۹ روز قبل به نظر من جانواریو جانواریو هم اگه یه عمر توی لیگ برتر انگلستان بود الان وضعبتش یا مثل ساموئل بود یا حتی برتر از اون..مقایسه اشون ظلمه بابا.. ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۴۱۰۹ روز قبل بنظرم جانواریو بهتر بود شاید هم دوتاشون در حد هم هستن ساموئل هم برای استقلال بد کار نکرده ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۱۰۹ روز قبل به مظر من ساموئل جانواریو هم خوب بود ولی الان ساموئل تو تیم استقلال هست وما باید بیشتر ساموئل و حمایت کنیم ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۱۰۹ روز قبل نوشته شده توسط: ف م به نظر من ساموئل جانواریو هم خوب بود ولی الان ساموئل تو تیم استقلال هست وما باید بیشتر ساموئل و حمایت کنیم حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۱۰۵ روز قبل آرا نشون میده که هر دو عالین. نه تنها از خارجی های خوب استقلال بلکه از خارجی های خوب انگشت شماری بودن که به ایران اومدن امیرحسین نطاق جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیرحسین نطاق ۴۱۰۵ روز قبل من زدم ساموئل اما جانواریوهم خوب بود حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۴۰۹۹ روز قبل من ساموئل را زدم ولی جانواریو هم برای استقلال مفید بود علیرضا حاجی سیاری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۲۰:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا حاجی سیاری ۴۰۹۳ روز قبل fagat samuel سمیه اخویان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمیه اخویان ۴۰۹۳ روز قبل جانواریو علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۹۲ روز قبل ساموئل عالیه درخدمت تیم بازی میکنه رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۰۸۹ روز قبل خوب معلومه جی لوید اما خداییش جانواریو هم خوب بود وخیلی واسه تیم زحمت کشید اما کاش اون سالها از استقلال نمیرفت. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۵ روز قبل مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۵ روز قبل هر دو عالی . من جانواریو رو بیشتر دوست دارم . ولی نکته جالب نبود بازیکن خارجی موفق در پرسپولیس هست امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۷۳ روز قبل جی لویید حرفه ای تره مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۷۰ روز قبل درسته ولی جانواریو هم جوون هم تکنیکی بود و خیلی به کار تیم میاد لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۷۰ روز قبل جانواریو عاطفه خاکباز جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۳:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط عاطفه خاکباز ۴۰۶۹ روز قبل جانواریو خوب گل میزد ولی هیچکی کاپیتان فرهاد نمیشه سمانه صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه صمدی ۴۰۶۹ روز قبل جانواریو...... دختره همیشه آبی..... محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۶۹ روز قبل ساموئل یه خورده از جانواریو بهتره ای کاش این دو تا کنار هم بازی میکردن مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۶ روز قبل آقا توجه کردید که هیچوت جواب درصدهای بالا 100 نمیشه . همیشه 99 عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۵۴ روز قبل هر دو شون تو پست خودشون خوب و با غیرت بازی کردن مهدیس صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدیس صمدی ۳۹۸۲ روز قبل هر دوشون افرا زمان فشمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ دی ۱۳۹۲ ۱۶:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط افرا زمان فشمی ۳۹۸۲ روز قبل هر دو ولی .............. .................................................فرهاد مجیدی یه چیز دیگس! atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۸۲ روز قبل خدایی جانواریو خیلی بهتر از ساموئل بود ساموئلم خوبه ولی به پا جانواریو نمی رسه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۸۰ روز قبل چون جانواریو تکنیکی و بازیساز بود و مردم بازیشو دوست داشتن . الان خیلی بهش احتیاج داریم atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۷۹ روز قبل اینقدر اوضاع جانواریو خوب هست که استقلال رو به کلی فراموش کرده چه نیازش داشته باشیم چه نیازش نداشته باشیم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۷۰ روز قبل این کاروالیو هم نشون داده خیلی خوبه کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۹۰۸ روز قبل به نظر من جانواریو یه روال ثابت رو طی کرد ولی سامویل فراز و نشیب داشته پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا