خدایش از همه لحاظ میثم حسینی یا بیک زاده ??? تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » خدایش از همه لحاظ میثم حسینی یا بیک زاده ??? سجاد اله جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 خدایش از همه لحاظ میثم حسینی یا بیک زاده ??? توسط سجاد اله ۴۴۷۹ روز قبل saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۷۹ روز قبل خدایش از هر نظر میثم حسینی از بیک زاده بهتره قبلا هم اینو گفته بودم toraj hoshyar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۹:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط toraj hoshyar ۴۴۷۹ روز قبل من معتقدم هر دو بازیکن نقاط مثبت ومنفی دارندولی هاشم بیک زاده نقاط مثبتش بیشتره . هاشم بازیکنی است با قدرت بدنی بالا : توپهای بلند و بخوبی هد میزنه : قدرت شوتزنی بالا درخط دفاعی در مجموع خوبه . ضعف او در جلوی زمین . میثم حسینی ب نظر شما کدام از اینا را داره؟ من هاشم را به میثم ترجیح میدم. alireza alkhamis جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۹:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط alireza alkhamis ۴۴۷۹ روز قبل به نظر من میثم بهتره هاشم بیگ زاده بازی میکنه...اگه هاشم بیگ زاده بدنش آماده باشه و رو دور باشه نقاط مثبتش بهتره چون نفوذی بازی میکنه ولی الان از میثم استفاده بشه بهتره saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۷۸ روز قبل نوشته شده توسط: alireza alkhamis به نظر من میثم بهتره هاشم بیگ زاده بازی میکنه...اگه هاشم بیگ زاده بدنش آماده باشه و رو دور باشه نقاط مثبتش بهتره چون نفوذی بازی میکنه ولی الان از میثم استفاده بشه بهترهکاملا موافقم سجاد اله جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط سجاد اله ۴۴۷۸ روز قبل به نظرم شک نکنید میثم 1.توانایی باس کاری با هافک و دفاع میثم بهتره 2.میثم بازی خوانی وبازی سازی بهتره داره. 3.میثم توب رو با توجه به موارد یک و دوبسیار کمتر لو میده 4.میثم کمتر نفوذ میکنه ولی نفوذاش مثمر ثمر تره حد اقل ایجاد ضد حمله نمیکنه 5.دریبل خوری میثم فوق العاده کمتره مخصوصا دریبل دو طرفه mohadeseh ghalandarnegad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohadeseh ghalandarnegad ۴۴۷۸ روز قبل میثم بهتره از همه نظر toraj hoshyar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۹:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط toraj hoshyar ۴۴۷۲ روز قبل دوستان اگر پیام قبلی ام را خوانده باشید همان موقع هم گفتم که هاشم بیگ زاده نقاط مثبتش خیلی خیلی بیشتر از میثم حسینی است . من فکر میکنم یکی از ضعیف ترین بازیکنان استقلال جلوی فجرسپاسی میثم بود با اون سوتی های وحشتناک . اگر توجه کرده باشید نود درصد پاسهایش رو به عقب بود. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا