موضوعات سطحی و احساسی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » موضوعات سطحی و احساسی saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 موضوعات سطحی و احساسی توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۹۴ روز قبل سلام دوستان نمیخوام به کسی بر بخوره اما خواهشم اینه که به جای طرح کردن موضوعاتی با تعداد زیاد که هیچکدام ارزش بحث کردن نداره یک موضوع خوب و به درد بخور بنویسید تا بشه درموردش باهم تبادل نظر کنیم...با تشکر از تمام آبی دلان mohadeseh ghalandarnegad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohadeseh ghalandarnegad ۴۴۹۱ روز قبل saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۸۳ روز قبل سلام دوستان نمیخوام به کسی بر بخوره اما خواهشم اینه که به جای طرح کردن موضوعاتی با تعداد زیاد که هیچکدام ارزش بحث کردن نداره یک موضوع خوب و به درد بخور بنویسید تا بشه درموردش باهم تبادل نظر کنیم...با تشکر از تمام آبی دلاناینو واسه خودم نوشتم شما نخونید elnaz mousavi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۵:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط elnaz mousavi ۴۴۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: saeed mohsen zadeh سلام دوستان نمیخوام به کسی بر بخوره اما خواهشم اینه که به جای طرح کردن موضوعاتی با تعداد زیاد که هیچکدام ارزش بحث کردن نداره یک موضوع خوب و به درد بخور بنویسید تا بشه درموردش باهم تبادل نظر کنیم...با تشکر از تمام آبی دلاناینو واسه خودم نوشتم شما نخونید نخوندیم دیگه.....واس همینیه ک توی تالار یه عالمه تاپیک با موضوع فرهاد مجیدی هس.بخدا منم که انقد فرهادو دوس دارم دیگه خسته شدم.آخه من موندم الان فایدش چیه؟؟؟؟؟بیخیال بابا دیگه تورو خداااااااااااااااااااااااااااااااااا. alireza alkhamis جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۹:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط alireza alkhamis ۴۴۸۳ روز قبل حق با شماس ...دیگه راجبه فرهاد تایپیک نمیدم تا موقعی که بر گرده alireza alkhamis جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۹:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط alireza alkhamis ۴۴۸۳ روز قبل ولی بهم فشار میاد وقتی که ای لنگیا میگن:فرهادتون بی غیرته اگه غیرت داشت نیم فصل پارسال استقلالو ترک نمیکرد...ولی نمیدودن که چرا مجبور شد بره...واسه دخترش نبود...واسه 1چیزه دیگه رفت. elnaz mousavi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۵:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط elnaz mousavi ۴۴۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: alireza alkhamis ولی بهم فشار میاد وقتی که ای لنگیا میگن:فرهادتون بی غیرته اگه غیرت داشت نیم فصل پارسال استقلالو ترک نمیکرد...ولی نمیدودن که چرا مجبور شد بره...واسه دخترش نبود...واسه 1چیزه دیگه رفت. ینی واقعا شما اونارو آلدم ب حساب میارین اونا اگه یه ذره درک داشتن ک طرفدار تیم 16م جدول نمیشدن.ما حداقل کاپیتانمون وقتی بود ب عنوان بازیکن کم کار زمین شناخته نمیشد و همیشه بهترین بود.راسی شما فک میکنین فرهاد ب خاطر چی رفت؟ alireza alkhamis جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۹:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط alireza alkhamis ۴۴۸۲ روز قبل دوست نداشتم اینو بگم ولی :فرهاد به خاطر اینکه زنش میخواست ازش جدا بشه مجبور شد بره...اگرم مجبور شدم بهتونم میگم اینو کی بهم گفت و چطور فهمیدم mohadeseh ghalandarnegad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohadeseh ghalandarnegad ۴۴۸۲ روز قبل ss واسه چیزی که تموم شده حاشیه درست نکن حالا به هر دلیلی رفت .شاید یه روزی به یه دلیلی بیاد!! mohadeseh ghalandarnegad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohadeseh ghalandarnegad ۴۴۸۲ روز قبل $$ elnaz mousavi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۵:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط elnaz mousavi ۴۴۸۱ روز قبل نوشته شده توسط: alireza alkhamis دوست نداشتم اینو بگم ولی :فرهاد به خاطر اینکه زنش میخواست ازش جدا بشه مجبور شد بره...اگرم مجبور شدم بهتونم میگم اینو کی بهم گفت و چطور فهمیدم خوب میشه بگی یااگه نمیتونی اینجا مطرحش کنی واسم پیام خصوصی بفرست.مرسی saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۸۰ روز قبل بیخیال بابا. با زندگی شخصی اون بنده خدا چیکار دارید آخه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا