بازی ایران- آرژانتین تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا » بازی ایران- آرژانتین سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 بازی ایران- آرژانتین توسط سعید آقامحمدی ۳۸۱۰ روز قبل نمیدونم چی بگم و چی بنویسم . انصافا حق ما باخت نبود . حتی میتونستیم برنده از زمین خارج بشیم . عملکرد قابل قبول بچه ها عالی بودن عالی .داورم که هیچ ... . فقط همین zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۱۰ روز قبل بازیه خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی خوووووووووووووووبی بود.....واقعا دم همشون گرم با غیرت و تعصب ایرانی مارو سربلند کردن...من به کشورم و تیمم ایران افتخــــــــــار میکنم...واقعا عاااااااااالی بودن...حق ما باخت نبود...مسی هم بالاخره زهر خودشو ریخت...واقعا حیــــــــــــــــف....علیرضا حقیقی هم عااااااااااااااااااالی کار کرد واقعا بهترین بازیشو به عنوان یه ایرانی انجام داد...بچه ها مچکریم... fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۱۰ روز قبل لعنت به این داور...نهایت نامردی روامشب درحق ماکرد... خداییش دم بچه هاگرم!!عاااااااااااااااالیییییییییییییییی بودن!هیچکس فکرشونمیکردایران اینقد با اقتداربازی کنه...ماشالله به غیرتشون که به کل دنیاغیرت ایرانی رونشون دادن....خداییش حق ماباخت نبود. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۸۱۰ روز قبل خوب بودن حیف شد حیف دعا کنیم بازی نیجریه بوسنی هر نتیجه ای غیر برد نیجریه رقم بخوره میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۱۰ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی خوب بودن حیف شد حیف دعا کنیم بازی نیجریه بوسنی هر نتیجه ای غیر برد نیجریه رقم بخوره موافقم ولی من فکرکنم مساوی بهترین نتیجه باشه برای نیجریه و بوسنی!!! افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۱۰ روز قبل عالی بود فکرشم نمیکردم بازیکنامون یه همچین نمایشی تو بازی داشته باشن دمشون گرم خیلی لذت بردیم امیدوارم یه جوری بشه بتونیم از گروهمون صعود کنیم سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۱۰ روز قبل کریستیانو رونالدو پس از شکست ایران برابر آرژانتین در صفحه شخصی خود در توئیتر بازی خوب ملی پوشان کشورمان را ستود و تبریک گفت. شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۱۰ روز قبل واقعا بچه ها و کروش عالین . من تا حالا ندیده بودم مسی بعد از یه گل زدن انقد خوشحال بشه . حق ما دیگه حذف شدن نیست امیدوارم به مرحله ی بعد صعود کنیم سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۸۰۹ روز قبل واقعا حیف شد.بد موقعی هم گل خوردیم .کاش دقیقه 70گل میخوردیم تا انقدر حرس نخوریم و اه نکشیم لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۰۹ روز قبل منم ناراحت شدم از باخت ایران.در شبی که حداقل مساوی حقمون بود شکست خوردیم.البته چیزی از ارزشها و زحمات بچه ها کم نکرد. با این حال مسی نشون داد که بسیار فرصت طلبه و این خصوصیت بازیکنای بزرگ.... به امید روزهای خوب واسه ایرانیها... سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۰۸ روز قبل امیرحسین صادقی با گذاشتن متنی در صفحه شخصی اش از زحمات کی روش سپاسگزاری کرد سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۸۰۷ روز قبل امیرحسین چقدر قشنگ گفته .زنده باد امیرحسین ایشاا در بازی با بوسنی هم یک بازی خوب از خودش به نمایش بده پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا