تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا » تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا مهدی ساعدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا توسط مهدی ساعدی ۴۱۲۱ روز قبل به نظر شما قهرمان جم جهانی 2014 کدوم کشور؟ من خودم برزیل حسین اسداللهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین اسداللهی ۴۱۱۷ روز قبل به نظر من اول اسپانیا،برزیل،آلمان .اسپانیا برای این اول که تیم مورد علاقه امه،برزیل چون جدیدا نمایش خیلی خوبی داشتهوآلمان چون یکی از قدرت های فوتبال جهان محسوب میشه امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۱۷ روز قبل رقابت بین دو تیم اسپانیا و برزیله اما به نظر من برزیل قهرمان میشه. علی خانمیرزایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی خانمیرزایی ۴۱۱۶ روز قبل به نظر من اسپانیا قهرمان میشه جچون واقعا قوی هستن البته چون بازی ها تو برزیله یه دلمم میگه برزیل چون همین چند وقت پیش برزیل سه تا به اسپانیا زد ولی یکی از این دو تیم است. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۰۰ روز قبل اسپانیا چون واقعا قویه سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۱۰۰ روز قبل برزیل چون میزبانم هست مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۰۰ روز قبل من فکر میکنم آلمان قهرمانه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۰ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی من به برزیل رای دادم و دوستم دارم قهرمان بشه.... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۹۹ روز قبل هنوز زوده قهرمان رو بتونیم تشخیص بدیم باید قبل از شروع بازیا حدس زد ولی چیزی که مطمئنم اینه که تیم ملی بلژیک عملکردی فوق العاده خواهد داشت.اینو از من داشته باشید. رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۰۸۵ روز قبل به نظر من در حال حاضر آلمـــــــــــــان بهترین تیم دنیاست...امیدوارم قهرمان بشـــــــه :) امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۰۸۵ روز قبل من خودم طرفدار اسپانیا ام ولی احتمال قهرمانی برزیل بیشتره سمیه اخویان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمیه اخویان ۴۰۸۵ روز قبل اسپانیا مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۳ روز قبل ایران ؟ من عاشق هلندم ولی آلمان یا برزیل محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۸۲ روز قبل برزیل با میزبانیش احتمالن قهرمانه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۱ روز قبل امیدوارم هلند یا اسپانیا یا آرژانتین مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۱ روز قبل امیدوارم هلند یا اسپانیا یا آرژانتین لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۶۶ روز قبل آلمان اکرم محمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۹:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط اکرم محمدی ۴۰۵۸ روز قبل من خودم طرفداراسبانیام ولی احساس میکنم این دوره برزیل ازمیزبانیش استفاده کنه و..... سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۵۸ روز قبل ESPAIN مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۴ روز قبل برزیل شانسی نداره آلمان قهرمانه حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۰۱ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر المان محمد زمانیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ خرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد زمانیان ۴۰۰۱ روز قبل معلومه هر تیمی که ابی می پوشه مثل ایتالیا مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۹۹ روز قبل آخه ایران و قهرمانی ؟ واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۱۸ روز قبل سلامmajidazar1360لطفا اینجوری نگید ممکنه شماروهم متهم کنن به وطن فروشی سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۱۸ روز قبل خانم محترم . چرا دارین تاپیک هایی رو فعال میکنین که مال عهد بوقه . مجید آذر یک لنگی بود که اومده بود سایت و بهم بزنه که خدا رو شکر بچه انداختنش بیرون. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا