اردن-ازبکستان تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا » اردن-ازبکستان حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 اردن-ازبکستان توسط حسن یارمحمدی ۴۱۰۲ روز قبل نتیجه بازی رفت در اردن یک یک شد ازبکستان شاید بتونه حریف نماینده آمریکای جنوبی شه تیم شایسته ای دارن دوست دارم به جام جهانی برن امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۲ روز قبل ازبکستان اردن رو به احتمال زیاد شکست میده ولی من شانس صعود ازبکستان رو به جام جهانی 1% میدونم چون در صورت حذف اردن باید با تیم قدرتمند اروگوئه بازی کنه.تیمی که تو جام جهانی 2010 تونست رتبه چهارم رو بدست بیاره.ضمنا از بازیکنای بزرگی چون کاوانی ، سوارز ، فورلان و .... بهره میبیره و سرمربیشون اسکار تابارس هست. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۱۰۲ روز قبل اروگوئه مکه قطعیه شاید شیلی یا تیم دیگه ای شه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۲ روز قبل بله قطعی نیست ولی احتمالش زیاده. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۲ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی بهرحال من بعنوان یک آسیایی، دوست دارم ازبکستان به جام جهانی صعود کنه!!!! چون لیاقتشو داره..... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۹۸ روز قبل اگه به دوست داشتنه دوست دارم ازبکستان بره .حداقل عرب نیستند امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۹۷ روز قبل خب متاسفانه بر خلاف میل تقریبا همه ی ما این تیم اردن بود که به دور بعدی صعود کرد و ازبکستان با جام جهانی 2014 خداحافظی کرد. تیمی که خیلیا شانس صعود مستقیم به جام جهانی رو با توجه به شرایط جدول و بازی سخت ایران مقابل کره جنوبی در اولسان را داده بودند حالا با همون گل قوچی (که معادلات جدول اون گروه رو به هم زد) و شاید میشه گفت دست کم گرفتن اردن فرصت حضور در جام جهانی 2014 رو از دست داد مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۹۷ روز قبل فکر نمی کنم اردن بتونه تیم آمریکای جنوبی (اوروگوئه یا شیلی ) رو ببره مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۶ روز قبل منم از حذف شدن ازبکستان ناراحت شدم محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۸۶ روز قبل اردن به این فوتبال مسخرش همه تیمهای بزرگ رو هم زمین گیر میکنه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۵ روز قبل ایشالا اروگوئه بتونه اردن رو 6تایی کنه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا