بهترین تیم جهان تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » لیگ قهرمانان اروپا » بهترین تیم جهان Parsan Mirzaei جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 بهترین تیم جهان توسط Parsan Mirzaei ۳۹۳۶ روز قبل atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۳۶ روز قبل بهترین تیم در حال حاضر از نظر بنده رئال مادرید اونم به لطف حضور رونالدو fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۲۸ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi بهترین تیم در حال حاضر از نظر بنده رئال مادرید اونم به لطف حضور رونالدودقیقا...فقط و فقط رئال و رونالدو!!!!!! zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۲۸ روز قبل بارسلونا به لطف حضور تمامی بازیکنای ارزندش...! افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۲۷ روز قبل بارسا ودیگر هیچ Parsan Mirzaei جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط Parsan Mirzaei ۳۹۲۶ روز قبل باید به کسانى که مادریدى هستند بگم که فقط بارسا fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۲۶ روز قبل نوشته شده توسط: Parsan Mirzaei باید به کسانى که مادریدى هستند بگم که فقط بارسافقط فقط فقط فقط رئال مادرید..... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۹۲۵ روز قبل من خودم طرفدار چلسی هستم. به نظرم الان بایرن مونیخ بهترین و پرمهره ترین تیم هست ولی تا چند سال آینده چلسی غول مرحله آخر فوتبال جهان میشه.(اینو از من داشته باشین) شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۲۵ روز قبل بین تیما نگردین اول و آخر به رئال میرسید میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۹۲۵ روز قبل بهترین تیم جهان استقلاله.زنده باداستقلال.سیدودود ازمشکین حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۹۲۵ روز قبل کدوم تیم بهترین فوتبال رو به نمایش میذاره یه بحثه کدوم تیم از نظر عملکرد طی چند سال اخیر ثبات داشته یه بحثه به کدوم تیم علاقه دارین بحث دیگه بیشتر کاربرا به هر تیمی تعصب داشتن اونو گفتن من لیورپول رو دوست دارم بایرن هم فوتبال چشم نوازی ارائه میکنه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۲۵ روز قبل انصافا الان بایرن بهترین بازی و از خودش بنمایش میذاره.... ولی من طرفداره چلسی هستم.! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۲۵ روز قبل برد رئال بهترین تیم دنیا وگلزنی رونالدو بهترین بازیکن دنیا رو به همه ی هواداراش تبریک میگم!! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا