رئال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » لیگ قهرمانان اروپا » رئال arezoo 2134 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 رئال توسط arezoo 2134 ۳۶۳۵ روز قبل نظرتون راجع به رئال و عملکرد تونی کروس و رودریگز چیه؟ رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۶۳۴ روز قبل این همه بازیکن گرون رو به من هم می سپردن ، قهرمان می شدم . رئال اگه تیم بود ، اسمش بارسلونا بود . arezoo 2134 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط arezoo 2134 ۳۶۳۴ روز قبل موافقم حتی اگه این رئال دست درخشانم بود نتیجه میگرفت چه برسه به من و تو سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۶۳۳ روز قبل بازیکن خوب گرفتنم خودش عرضه میخواد که هر مربی ای نداره.عمرا اگه انریکه به انجلوتی برسه.زنده باد رئال.ایشاا... قهرمان میشه. وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۰۵ روز قبل مربی قحطیه که اسم ای لنگی و میاری . درخشان لنگی که اگر مربی بود که مثل لنگ حموم اینقدر از تیمها نمیانداختنش بیرون . آخریش هم که مثلا باشگاه لنگیها بود و در واقع خونه خودش بود . بوشهر و کی بدبخت کرد . پگاه گیلان و کی بیچاره کرد . همین درخشان لنگی . صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۶ روز قبل نوشته شده توسط: وهاب نظری نژاد مربی قحطیه که اسم ای لنگی و میاری . درخشان لنگی که اگر مربی بود که مثل لنگ حموم اینقدر از تیمها نمیانداختنش بیرون . آخریش هم که مثلا باشگاه لنگیها بود و در واقع خونه خودش بود . بوشهر و کی بدبخت کرد . پگاه گیلان و کی بیچاره کرد . همین درخشان لنگی . موافقم. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا