مسی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » لیگ قهرمانان اروپا » مسی فــــرزان فـــــتــحــی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 مسی توسط فــــرزان فـــــتــحــی ۴۰۹۸ روز قبل ریبری درسته بازیش خوبه ولی خداوکیلی به پایه مسی و رونالدو نمیرسه . فکر نمیکنم اگه بایرن به اینجا نمیرسید ریبری انتخاب میشد سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۹۷ روز قبل خوب این درسته اگه بجای بایرن بارسا قهرمان میشد قطعا یکی از بازیکنان بارسا بود.ولی اینم بدونین که مسی تو چند بازی حساس به دلیل مسدومیتش بازی نکرد. علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۸۸ روز قبل مسی نابغه دورانه و ازضریب هوشی بالایی برخورداره مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۳ روز قبل رونالدو از مسی بهتره . چون مسی بدون هافبکهای بارسا خیلی ضعیفه امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۷۷ روز قبل رونالدو توانایی فردی بالا تری نسبت به مسی و ریبری داره مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۷ روز قبل فقط رونالدو امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۶۰ روز قبل رونالدووووو فاطمه سادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۶:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه سادات ۴۰۶۰ روز قبل وقتی همه میدونن مسی بهترین بازیکن دنیاست اخه این بحث کردن داره نه من ازشما میبرسم واقعا بهتراز مسی هم داریم مگه؟؟؟ . . . . جوابش واضح هس معلومه نداریم:) میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۵۹ روز قبل نوشته شده توسط: فاطمه سادات وقتی همه میدونن مسی بهترین بازیکن دنیاست اخه این بحث کردن داره نه من ازشما میبرسم واقعا بهتراز مسی هم داریم مگه؟؟؟ . . . . جوابش واضح هس معلومه نداریم:) بنظر من انتخاب مسی در چند سال متوالی بعنوان بازیکن سال دنیا، جنبه سیاسی داره!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ و البته خیلی چیزای دیگه که شاید بعدا گفتم؟؟؟!!! مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۴۸ روز قبل عاشقشم بازیش فولادس مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۴۸ روز قبل رونالدو بهتر از مسیه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۴۶ روز قبل فقط رونالدو. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۱۲ روز قبل بازی با شوئد کولاک کرد کولاک سهند فتاحی مکری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ مهر ۱۳۹۲ ۰۰:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سهند فتاحی مکری ۳۹۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر فقط رونالدو zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: سهند فتاحی مکری مسی بهترینه atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۸۲ روز قبل قبول کنیم مسی تکی کاری نمی تونه بکنه چون اگه میتونست اوضاعش تو تیم ملی آرژانتین این نبود ولی رونالدو چه با رئال مادرید چه باتیم ملی پرتغال میتونه شاهکار باشه گل بزنه و پاس گل بده پس رونالدو خیلی بهتر از مسیه خیلی این جمله رو تکرار کردم بازم میگم رونالدو رو همه مردم قبول دارن و بازیکن مردمیه ولی مسی رو فقط همونایی که دم به دقیقه بهش کاپ میدن قبول دارن پس بهتره تابع جمع باشیم نه تابع فرد مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi قبول کنیم مسی تکی کاری نمی تونه بکنه چون اگه میتونست اوضاعش تو تیم ملی آرژانتین این نبود ولی رونالدو چه با رئال مادرید چه باتیم ملی پرتغال میتونه شاهکار باشه گل بزنه و پاس گل بده پس رونالدو خیلی بهتر از مسیه خیلی این جمله رو تکرار کردم بازم میگم رونالدو رو همه مردم قبول دارن و بازیکن مردمیه ولی مسی رو فقط همونایی که دم به دقیقه بهش کاپ میدن قبول دارن پس بهتره تابع جمع باشیم نه تابع فرد بدون هافبکای بارسا سخت بازی میکنه zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر واقعا مسی بهترینه و حرفی توش نیست... korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی رونالدووووو مسی نگاه کن بد بگو دراز korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی رونالدو بهتر از مسیه خیلی! korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 واقعا مسی بهترینه و حرفی توش نیست... قربان کلامت korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر [quote=@!$(ss)$!@] قبول کنیم مسی تکی کاری نمی تونه بکنه چون اگه میتونست اوضاعش تو تیم ملی آرژانتین این نبود ولی رونالدو چه با رئال مادرید چه باتیم ملی پرتغال میتونه شاهکار باشه گل بزنه و پاس گل بده پس رونالدو خیلی بهتر از مسیه خیلی این جمله رو تکرار کردم بازم میگم رونالدو رو همه مردم قبول دارن و بازیکن مردمیه ولی مسی رو فقط همونایی که دم به دقیقه بهش کاپ میدن قبول دارن پس بهتره تابع جمع باشیم نه تابع فرد بدون هافبکای بارسا سخت بازی میکنه کی گفته؟ korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 مسی بهترینه ایول با دمت گرم korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi قبول کنیم مسی تکی کاری نمی تونه بکنه چون اگه میتونست اوضاعش تو تیم ملی آرژانتین این نبود ولی رونالدو چه با رئال مادرید چه باتیم ملی پرتغال میتونه شاهکار باشه گل بزنه و پاس گل بده پس رونالدو خیلی بهتر از مسیه خیلی این جمله رو تکرار کردم بازم میگم رونالدو رو همه مردم قبول دارن و بازیکن مردمیه ولی مسی رو فقط همونایی که دم به دقیقه بهش کاپ میدن قبول دارن پس بهتره تابع جمع باشیم نه تابع فرد گروهی کار کردن که بهتر از تکی است korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار فقط رونالدو. یه زره فکر کن korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی رونالدو بهتر از مسیه تا حالا رونال دورو بامسی مقایسه کردی؟ معلوم مسی تکنیکی تره korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: فاطمه سادات وقتی همه میدونن مسی بهترین بازیکن دنیاست اخه این بحث کردن داره نه من ازشما میبرسم واقعا بهتراز مسی هم داریم مگه؟؟؟ . . . . جوابش واضح هس معلومه نداریم:) کاملا با حرفت موا فقم korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر فقط رونالدو رونالدو در برابر مسی یه پشه هم نیست korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۴ روز قبل به من می گن {آبی تک ستاره} میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۷۳ روز قبل نوشته شده توسط: korosh zalaghi به من می گن {آبی تک ستاره} دوست عزیز @@AASSAA@@ انتخاب یه بازیکن، سلیقه ایه و باید به سلیقه های دیگران احترام گذاشت!!! هرکسی یه نفر و میپسنده! حالا یا از روی بازیش،! و یا از روی خصوصیات دیگه ش!!! شما هم لطفا به نظر دیگران احترام بذار!!! ممنون... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۷۳ روز قبل مسی محبوب تره حسین اسداللهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۵:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین اسداللهی ۳۹۷۲ روز قبل مسی سروره رونالدو پر ادعا. تو چه پررویی با این گردن درازت. بچه برو تو انگشت کوچیکشم نمی شی چه برسه بخوای باش رقابت کنی. مسی سسسسسسسسسسسسسسااااااااااااااااااااللللللللللللللللللللللللللللللاااااااااااااااااااااااااارررررررررررر مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۷۱ روز قبل فردا همه چی مشخص میشه و اسم رونالدو میاد بیرون korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۰ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [quote=@@AASSAA@@]به من می گن {آبی تک ستاره} دوست عزیز @@AASSAA@@ انتخاب یه بازیکن، سلیقه ایه و باید به سلیقه های دیگران احترام گذاشت!!! هرکسی یه نفر و میپسنده! حالا یا از روی بازیش،! و یا از روی خصوصیات دیگه ش!!! شما هم لطفا به نظر دیگران احترام بذار!!! ممنون... می دونم korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۰ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر فردا همه چی مشخص میشه و اسم رونالدو میاد بیرون فکر نکنم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۷۰ روز قبل نوشته شده توسط: korosh zalaghi [quote=majidazar1360] فردا همه چی مشخص میشه و اسم رونالدو میاد بیرون فکر نکنمآخه این فصل رونالدو خیلی تاثیرگذار بود مخصوصا در تیم ملی . فکر کنم حقش باشه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا