لطفا نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را درباره تالارهای گفتگو برای ما ارسال فرمایید

آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۳۰ روز قبل
چرا دوباره در این تالار ایجاد تغییر کردید در هنگام نوشتن  با مشکل مواجهه می شویم لطفا  مشکل را حل کنید .رضا
آواتار سید حامد حقیقت
توسط   سید حامد حقیقت   ۵۶۲۹ روز قبل
سلام بر آسمان آبی.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت admin  های محترم. همین مشکلی را که آقا رضا داره منم باهاش مواجه هستم لطفاَ رسیدگی کنید.
آواتار حسن مرادی
توسط   حسن مرادی   ۵۶۱۴ روز قبل

سلام بهتره این تالار یک مدیر داشته باشد تا از ایجاد موضوعات جدید جلوگیری کند و باعث سردرگمی و آشفتگی تالار نشویم!

آواتار علیرضا روشن
توسط   علیرضا روشن   ۵۵۹۸ روز قبل
نوشته شده توسط: رضا کلاگر

چرا دوباره در این تالار ایجاد تغییر کردید در هنگام نوشتن  با مشکل مواجهه می شویم لطفا  مشکل را حل کنید .رضا

چه مشکلی دارین؟

آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۵۹۷ روز قبل

اول سلام

دوما من در 10تیر ایجاد مشکل را در این تالار که درباره بخش نوشتاری بود را اعلام کردم وبعد من hamed.tooptiis در روز بعد که 11تیر بود اعلام مشکل در تالار را خبر دادند ودر خواست رفع اشکال کردند .

وشما civil_eng در روز 12مرداد درست 32روز بعد سوال میکنید ؟؟

چه مشکلی دارین ؟   اقای مدیر سایت + مدیران تالار  من مشکل ندارم  این تالار که مشکل داشت که حالا رفع شده. 

بهتر به عنوان مدیر سایت +مدیران تالار روزانه از سایت دیدن کنید واز مشکلات ان باخبر بشید نه این که بعد 32روز وبعد رفع مشکل تازه دنبال سوال کردن از اعضا برای پیدا کردن مشکل باشید؟!!!!!.......100

آواتار علیرضا روشن
توسط   علیرضا روشن   ۵۵۹۱ روز قبل

سلام آقا رضای گل

من معذرت می خوام از حضور شما به دلیل مشکلات و امتحانات نتونستم مدت اینجا سر بزنم

اونم به دلیل حضور مدیرانی مانند شما بود که می دونستم اینجا رو می چرخونید

امیدوارم من رو ببخشید

با تشکر

آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۵۹۰ روز قبل

سلام دوست عزیزcivil_eng

انشاالا که امتحانات خوب بود وموفق شده باشی  اما با اون سوال بالای حالم را گرفتی

از یک اس اسی واقعی بعید بود ولی به عشق اس اس بیخیال . ولی اخرش من نفهمیدم کی این سایت را انقدر تغیرات میدهد . باتشکر از شما دوست عزیز civil_eng .

رضا

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۵۷۶ روز قبل

با عرض سلام

اگه ممکنه  همزمان تیتر خبرهای جدید در مورد استقلال را بصورت تیتر محترک بالای تالار بذارید تا همزمان اعضاء به هردو جا دسترسی راحتی داشته باشند.

متشکرم 

آواتار ali deghan
توسط   ali deghan   ۵۰۶۹ روز قبل
چی شده من بعداز دو سال اومدم انگار سایت متروکه شده
آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۰۶۳ روز قبل
متاسفانه عشق بعضی از دوستان به تیمشون عشق حقیقی نیست            ما که برای تیم استقلال جون می دیم ........................
۱ صفحه ۲ از ۲