حمایت از حاجی و امیر خان تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » حمایت از حاجی و امیر خان سهراب احمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ فروردین ۱۳۹۳ ۱۸:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 حمایت از حاجی و امیر خان توسط سهراب احمدی ۳۸۹۳ روز قبل سلام به همه استقلالی های با غیرت وپر شور من به نوبه خودم از مدیر عامل استقلال که بازیکن سالاری در باشگاه بزرگ استقلال کنترل کرده و همواره حمایت خودش از امیرخان اعلام کرده ممنونم وهمچنین از مربی وسرمربی تیم بسیار سپاس گذارم در ادامه از شما هواداران مخلصانه تقاضا دارم که از این افراد حمایت کنند ما نباید یادمان بره که با این اشخاص محترم توانسته ایم در این سالها با کمترین امکانات موفقیت های بسیاری کسب کنیم ماباید پشتیبان باشیم نه وسیله ای از جانب دشمنان برای نابودی ارمان های استقلال. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا