موضوع مهم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » موضوع مهم سروش عبداله پور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۷:۵۵ تعداد پاسخ ها 0 موضوع مهم توسط سروش عبداله پور ۴۰۳۹ روز قبل سلام دوستان من می خواهم درباره موضوع مهمی لطفن تا اخر بخوانید ببینیددوستان ما درشمال غرب ودر غرب کشور یه تیم درست حسابی نداریم به غیر از تراکتور سازی مادر کشور بیشتر استان ها تیمدرلیگ برتر ندارند مثل استان اذربایجان غربی استان ایلام کردستان استان های جنوب ایران و..... الان مادر استان اذربایجان غربی مثلن با تمام استان 10 تیم داریم درشهر که من دران شهر زندگی می کنم دوتیم داریم یه تیم به نام سردار متاسفانه پول کمی داره ما به تمامی دراستان5 تیم نونهالا ن به تمامی نداریم چون پول برای رفتن به شهر همسایه را ندارند و هیچ کسی هم به مسله رسیده گی نمی کنه ما الان پرسپولیس امده پنج ملیارد تومان به بازیکن میده اون هم باقرز گرفتن از وزارت ورزش ماهم خواهش میکنیم به این مسله رسیدگی شود از طرف وزارت ورزش وجوانان بااحترم حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۳۸ روز قبل دلت خوشه دوست من؟ما تو شهرمون ورزش کلا نداریم تو میگی تیم فوتبال نداریم؟شهرمون مرکز استان مثلا پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا