نتیجه بازی رفت استقلال واف سی سئول کرجنوبی را پیش بینی کنید؟؟؟؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » نتیجه بازی رفت استقلال واف سی سئول کرجنوبی را پیش بینی کنید؟؟؟؟ مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 نتیجه بازی رفت استقلال واف سی سئول کرجنوبی را پیش بینی کنید؟؟؟؟ توسط مهسا صادقی ۴۰۹۱ روز قبل اشاا..... 2-1بردیم یاعلی دختر چشم ابی حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۴۰۹۱ روز قبل اشاا..... 2-1بردیم یاعلی دختر چشم ابی من هم به خاطر گل روی شما نظر شما رو تأیید میکنم . مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۹۱ روز قبل نوشته شده توسط: حمید سلیمان باری [quote=parand]اشاا..... 2-1بردیم یاعلی دختر چشم ابی من هم به خاطر گل روی شما نظر شما رو تأیید میکنم . ممنون عزیزم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۹۱ روز قبل 0-0 سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۹۱ روز قبل من میگم 2-2 میشه رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۰۹۰ روز قبل از ته دلم آرزوی برد تیمم رو دارم .......... اگه روز ماباشه حتما میبریم.......... وخداکنه باشه........... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۹۰ روز قبل نوشته شده توسط: رحیمه اسدی از ته دلم آرزوی برد تیمم رو دارم .......... اگه روز ماباشه حتما میبریم.......... وخداکنه باشه........... سمیه اخویان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمیه اخویان ۴۰۹۰ روز قبل 1_0 میبریم مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۸۹ روز قبل آرزوی همه ی ما برد استقلاله ولی فکر میکنم ترکیب تیم کمی محتاطانه چیده شود تا گل نخوریم یا بازی رو با تساوی باگل تموم کنیم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۸ روز قبل به امید برد ولی مساوی با گل هم عالیه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا