رحمتی بهتر است یا طالب لو تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » رحمتی بهتر است یا طالب لو جواد کریمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 رحمتی بهتر است یا طالب لو توسط جواد کریمی ۴۱۳۲ روز قبل خب معلومه رحمتی بهترین سنگربانه امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۳۲ روز قبل به نظرم دورره دروازه بانی طالب لو واسه تیمی مثل استقلال تموم شده هر چند هنوزم واکنش های دیدنی شو فراموش نکردیم و خاطرات خوشی با اون داشتیم. طالب لو رو از صمیم قلب دوست دارم اما باید همه قبول کنند بهترین دروازه بان ایران سید مهدی رحمتیه. ابی جهان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابی جهان ۴۱۳۲ روز قبل نوشته شده توسط: امید زین آبادی به نظرم دورره دروازه بانی طالب لو واسه تیمی مثل استقلال تموم شده هر چند هنوزم واکنش های دیدنی شو فراموش نکردیم و خاطرات خوشی با اون داشتیم. طالب لو رو از صمیم قلب دوست دارم اما باید همه قبول کنند بهترین دروازه بان ایران سید مهدی رحمتیه. بابا سید داره خیلی ضعیف کارمیکنه amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط amir ghadami ۴۱۳۲ روز قبل خوب معلومه رحمتی فائزه استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فائزه استقلالی ۴۱۳۱ روز قبل به نظرم سید بهتر از طالب لو ا از اون محبوب تره گلریشم بهتر از اونه ولی من اونم مثل سید دوست دارم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۳۱ روز قبل سید کجا ضعیف کار میکنه.یکی 2 بازی خوب نکرد دلیل نمیشه بگی ضعیفه. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۳۱ روز قبل سید تو فصل پیش یه رکورد از خودش به جا گذاشت و اون این بود که تو 34 بازی لیگ برتر 21 کلین شیت داشت. علیرضا حدادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا حدادی ۴۱۲۶ روز قبل رحمتی ارش جعفری نسب جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط ارش جعفری نسب ۴۱۲۳ روز قبل سلام اصلا شکی داخلش نیست که سید بهتره به قول خسرو حیدری داخل اسیا کسی به گرد پای رحمتی هم نمیره علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۱۲۳ روز قبل دوستان همه با دقت هستند و صاحب نظرت هستندوانصافا نگاه کارشناسان هم دارن و عالی قضاوت می کنند من خودم از نزدیک سر تمرین بودم و طبق چیزی که من دیدم بظر امید جان دقیقا حرف منه و چیز هایی که دیدم طالب لو زمانی که دروازبان اول استقلال بودبهترین دروازبان ایرا ن بود رکورد زد منم خیلی دارم و قبولش دارم اما الان رحمتی خیلی آمادگیش از طالب لو بیشتره.فقط یه مقدار با دعوت نشدن به تیم ملی تو حاشیه بردنش که بهش ضربه بزنن پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا