انجمن ( فروم ) قدرتمند تر تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » انجمن ( فروم ) قدرتمند تر امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 انجمن ( فروم ) قدرتمند تر توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۳۳ روز قبل با سلام . با توجه به اینکه باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال یک باشگاه مردمی و نمونه است بهتر است در بخش ویژه اعضا نیز فرومی نمونه داشته باشد. من به شما فروم زیر را برای نمونه به شما معرفی می کنم تا تفاوت ها را ببینید : footiclub.com از جمله این تفاوتها : 1 - امکان قرار دادن چندین عکس در پست.( اونم نه به صورتی که اینجا داریم.بلکه حین ارسال پست ) 2 - امکان قرار دادن عکس در امضا 3 - عکس آواتار بزرگتر 4 - امکان ارسال پیغام بازدید کننده در صحفه پروفایل کاربران دیگر 5 - امکان ارسال پیغام خصوصی به کاربران دیگر 6 - امکان انتخاب 3 تیم محبوب برای نمایش لوگوی آنها پایین تر از عکس آواتار در هر پست 7 - امکان تشکر کردن از پست های دیگر کاربران 8 - امکان مدیریت تعداد تاپیک و در نتیجه زیبایی فروم 9 - نمایش ارسالهای جدید پایین صحفه اصلی و خیلی امکانات دیگر حالا اگه سوالی بود در خدمتم. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۳۳ روز قبل و البته یادم رفت بگم که امکان ویرایش پست هم میتونید داشته باشد. امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۳۳ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۳۳ روز قبل البته من پیش تر تو بخش تماس با ما این موضوع رو مطرح کردم ولی پاسخی از جانب مسولین دریافت نکردم.اگز شما هم مصمم باشید و واقعا خواستار این تغییرات باشید میتونیم به صورت جدی اقدام کنیم. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۳۱ روز قبل انگار چندان استقبالی از طرح من نشده ولی به نظرم با توجه به اینکه تعداد کاربرای اینجا رو به افزایش هست و اینجا از امکانات خیلی کمی برخورداره ترجیح میدم به فکر یک انجمن در حد طرفدارای استقلال باشیم. فائزه استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فائزه استقلالی ۴۱۳۱ روز قبل اونوقت دیگه عالیه عالی میشه البته اگه بتونن امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۳۱ روز قبل من که خودم به شخصه خیلی مایل به این کار هستم.ولی از شما چندان استقبالی ندیدم.اگه مایل باشید یه نامه ای چیزی می نویسیم. البته اگرم بخواید خودمون یه فروم میزنیم. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا