نتیجه بازی استقلال و سیاه جامگان تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » نتیجه بازی استقلال و سیاه جامگان مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 نتیجه بازی استقلال و سیاه جامگان توسط مهلا صالحی ۳۰۶۵ روز قبل برد اس اس برد سیاه جامگان سید رضا حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید رضا حسینی ۳۰۶۵ روز قبل به امید خدا برد اس اس masomeh siyahloo جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط masomeh siyahloo ۳۰۶۴ روز قبل صددرصد برد استقلال عزیز عاشق استقلالم و جونم رو براش می دم شافکر کنید ک هحرف های کیلیشه ای می زنم ولی نه به خدا اینطور نیست من استقلال رو از جونم بیشتر دوست دارم باباختاش گریه کردم و بابرداش خندی درهر شریاطی طرفدارش بودم افشین بهمئی سلب علی زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۲۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افشین بهمئی سلب علی زاده ۳۰۵۴ روز قبل انشاللللله 2بر0اس اس تاج کبیر میبره tel:afshin_taji_naji افشین بهمئی سلب علی زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۲۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افشین بهمئی سلب علی زاده ۳۰۵۴ روز قبل انشاللللله 2بر0اس اس تاج کبیر میبره tel:afshin_taji_naji پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا