احسان حاج صفی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » احسان حاج صفی masomeh siyahloo جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 احسان حاج صفی توسط masomeh siyahloo ۳۰۵۴ روز قبل من که می گم میاد استقلال سید رضا حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید رضا حسینی ۳۰۵۴ روز قبل محرم نوید کیا باهاش صحبت کرده که بره سپاهان ولی هیچ قلی ندادههنوز معلوم نیستولی به نظر من 90% میره سپاهان سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۰۵۴ روز قبل به نظر منم میره سپاهان سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حسن طاهری ۳۰۵۴ روز قبل اولا اصلا بعید میدونم تو ایران بخواد بیاد بازی کنه بعدشم اگه بیاد یا میره سپاهان یا تراکتور. حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۴:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۳۰۵۴ روز قبل نوشته شده توسط: سید حسن طاهری اقا من 4ساله عضو سایتم اما امروز که خواستم بیام داخل نوشته بود عضویت شلا به پایان رسیده باید چیکار کنم؟؟ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا