هدف شما از عضویت در این کانون چیست؟ تورو خدا ب این سوآل جواب بدین تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » هدف شما از عضویت در این کانون چیست؟ تورو خدا ب این سوآل جواب بدین saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 هدف شما از عضویت در این کانون چیست؟ تورو خدا ب این سوآل جواب بدین توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۱۶ روز قبل شش ماه پیش وقتی من عضو این کانون شدم جمعیت عضو هشت هزار نفر بود و الان هم جمعیت اعضاء حدودا ده هزار نفر شده یعنی در مدت شش ماه دوهزار نفر عضو کانون شدن حالا سوال اینجاست که هدف این دوستان از عضویت در این کانون چیه؟ 85% این دوستان حتی یکبار هم مطلبی ننوشتن و بقیه هم که فقط ی هفته مطلب مینویسن خوب اگه از اول قصد نوشتن ندارید برای چی عضو میشید elnaz mousavi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۵:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط elnaz mousavi ۴۴۱۱ روز قبل شش ماه پیش وقتی من عضو این کانون شدم جمعیت عضو هشت هزار نفر بود و الان هم جمعیت اعضاء حدودا ده هزار نفر شده یعنی در مدت شش ماه دوهزار نفر عضو کانون شدن حالا سوال اینجاست که هدف این دوستان از عضویت در این کانون چیه؟ 85% این دوستان حتی یکبار هم مطلبی ننوشتن و بقیه هم که فقط ی هفته مطلب مینویسن خوب اگه از اول قصد نوشتن ندارید برای چی عضو میشید آخه میدونین انقد مشارکت تو این کانون زیاده ک واقعا دیه آدم نمیدونه باید چیکا بکنه!من الا بد ی مدت خیلی زیاد ک اومدم میبینم تعداد تاپیکای جدید حتی از قبلم کمتر شده بابا چ توقعی دارین اعضای جدید ک میان وقتی اینجا رو میبینن بخدا حق دارن برن و دیه پشت سرشونم نگا نکنن شما ی موضو بده ما سرش بحث کنیم تا ی ذره ای جا جذابتر بشه. saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۱۱ روز قبل خوب مشکل همینجاست که همه منتظرن تا یکی پیدا شه ی موضوعی رو طرح کنه،چرا شما خودتون تاپیك نمیذارین .کسی که عضو میشه باید ی حرفی برای گفتن داشته باشه تیمی که ده میلیون هوادار داره چرا باید کانون هواداریش فقط ده هزار عضو داشته باشه و از این تعداد هم فقط ده نفر تاپیک میذارن فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۳۲۸ روز قبل ایشالا که از این به بعد درست بشه.... farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۳۲۰ روز قبل اومیدیم حرفای دلمونو بزنیم فقط نمیدونم از مسئولا کسی این طرفامیاد؟یابه حرفامون کسی ارزش نمیده؟فقط داریم باخودمون حرف میزنیم.اینکه فایده نداره HAMID JAFARI جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۱ ۰۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط HAMID JAFARI ۴۲۹۸ روز قبل شش ماه پیش وقتی من عضو این کانون شدم جمعیت عضو هشت هزار نفر بود و الان هم جمعیت اعضاء حدودا ده هزار نفر شده یعنی در مدت شش ماه دوهزار نفر عضو کانون شدن حالا سوال اینجاست که هدف این دوستان از عضویت در این کانون چیه؟ 85% این دوستان حتی یکبار هم مطلبی ننوشتن و بقیه هم که فقط ی هفته مطلب مینویسن خوب اگه از اول قصد نوشتن ندارید برای چی عضو میشید فرشته علی نسب جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۹۱ ۲۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرشته علی نسب ۴۲۸۷ روز قبل سلام دوستای ابی دل منم مثل بقیه ی هوادارای کهکشانی ها اودم حرفای دلم و بزنم. امیدوارم فعالیتهای همه ی دوستان بیشتر هم بشه. saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۲۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: فرشته علی نسب سلام دوستای ابی دل منم مثل بقیه ی هوادارای کهکشانی ها اودم حرفای دلم و بزنم. امیدوارم فعالیتهای همه ی دوستان بیشتر هم بشه. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا