دقیقه 2هنرنمایی رحمتی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » دقیقه 2هنرنمایی رحمتی saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 دقیقه 2هنرنمایی رحمتی توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۶۰ روز قبل واقعا شانس آوردیم روی اون صحنه از گلر تیم ملی انتظار نداشتیم saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۶۰ روز قبل دقیقه39 پنالتی رو گرفت. .حالا اون سوتی جبران شد واقعا عالی گرفت mohadeseh ghalandarnegad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohadeseh ghalandarnegad ۴۴۶۰ روز قبل اره بخدا شانس اوردیم الان دقیقه57!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mohadeseh ghalandarnegad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohadeseh ghalandarnegad ۴۴۶۰ روز قبل دقیقه71 بازی زیاد جالب نیس saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۶۰ روز قبل دقیقه 88دوتا جلو هستیم و در کل بازی خوبی بود من که از ساموئل و حسینی راضی بودم اما از نکونام نه ..... elnaz mousavi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۵:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط elnaz mousavi ۴۴۶۰ روز قبل نوشته شده توسط: saeed mohsen zadeh دقیقه 88دوتا جلو هستیم و در کل بازی خوبی بود من که از ساموئل و حسینی راضی بودم اما از نکونام نه ..... چرا؟قبول دارم ک خوب نبود ولی از بازیای قبلی ک دیگه بهتر بود. elnaz mousavi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۵:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط elnaz mousavi ۴۴۶۰ روز قبل واقعا شانس آوردیم روی اون صحنه از گلر تیم ملی انتظار نداشتیم اون دقیقه رو ندیدم مگه چ شد؟ saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۶۰ روز قبل دقیقه2 توپو اشتباهی پاس داد به بازیکن حریف اونم تو فاصله 2 متری شانس آوردیم گل نشد پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا