شما محمد بنا رو دوست دارین؟؟؟؟؟؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » شما محمد بنا رو دوست دارین؟؟؟؟؟؟ فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 شما محمد بنا رو دوست دارین؟؟؟؟؟؟ توسط فاطمه اکبری ۴۴۸۱ روز قبل سایت باشگاه زده چون بنا پرسپولیسیه استقلالیا دوسش ندارن شما رو نمیدونم من که اینجوری نیستم و خیلی هم دوسش دارم بالاخره بهترین مربی کشتیه جهانه ها هر کس هم یه عقیده ای داره قرار نیست چون بنا پرسپولیسیه اس اسی ها دوسش نداشته باشن و بالعکس امیر جعفری هم استقلالیه پس پرسپولیسیا نباید دوسش داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۸۰ روز قبل سایت باشگاه زده چون بنا پرسپولیسیه استقلالیا دوسش ندارن شما رو نمیدونم من که اینجوری نیستم و خیلی هم دوسش دارم بالاخره بهترین مربی کشتیه جهانه ها هر کس هم یه عقیده ای داره قرار نیست چون بنا پرسپولیسیه اس اسی ها دوسش نداشته باشن و بالعکس امیر جعفری هم استقلالیه پس پرسپولیسیا نباید دوسش داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!کاملا موافقم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا