در مورد حضور مجدد قلعه نویی در استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » در مورد حضور مجدد قلعه نویی در استقلال saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 در مورد حضور مجدد قلعه نویی در استقلال توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۶۷ روز قبل خوب یا بد امیر برگشته و بعد از این ما هم وظیفه داریم ازش حمایت کنیم امیدوارم بازیکنای خوبی هم بتونن بگیرن تا سال بعد تو آسیا آبروداری کنیم وحتی با اینکه خودم چندان موافق اومدن امیر و مونده مجتبی نبودم اما حالا دوس دارم هردو با هم کار کنن و باعث پیشرفت تیم بشن danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۵۶۶ روز قبل خیلی خوب شد که ژنرال برگشت ولی دوست دارم که جباری بره چون در طول فصل دوتا بازی می کنه که اون هم همش حاشیه درست می کنه و حالا با اومدن ژنرال ما امید قهرمانی در لیگ رو داریم farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۶۵ روز قبل bishtar be khatere mundane haji khoshal shodam,hala mikhast parvizkhan beshe y jeneral fargi nadasht saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۶۱ روز قبل مثل اینکه حاجی رفتنیه farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۶۱ روز قبل اره داداش وقتی اختیارشو ازش گرفتن سر خود مربی میارن هرکی باشه میره ولی حیف. فقط اونه که میتونه تیمو نگه داره تو این موقع که قراردادهای همه تموم شده.خود حاجیم امیرو دوست داره ها اما اونه که باید این کارارو بکنه نه رئیس هیئت مدیره میلاد قربانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط میلاد قربانی ۴۵۶۰ روز قبل حاجی موند farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۵۵ روز قبل میلادم که موند داش.رابطش با امیر خوبه چون میدونه که میلاد بهتراز ایناس میلاد سیف اله جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۶:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میلاد سیف اله ۴۵۵۰ روز قبل خداوکیلی بهترین مربی ایران امیر قلعه نوییه farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۵۰ روز قبل خوبه خیلیم خوبه فقط میگن انگار با حجازیا مشکل داره.ادمه کاریه.من فکر میکنم پارسالم اتیلارو فقط به خاطره مرحوم ناصرخان اوردن saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۴۹ روز قبل آقای 0941133 شما اول در مورد اون اواتار لنگی که واسه خودت گذاشتی توضیح بده تا بعد farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۴۹ روز قبل خواهشن اون عکسو عوض کن تا مشکلی واست پیش نیومده میلاد سیف اله جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۶:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میلاد سیف اله ۴۵۴۹ روز قبل من پرسپولیسی ام فکر نمیکنم حضورم تو سایت استقلال مشکلی داشته باشه مگه نه؟ saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۴۸ روز قبل نوشته شده توسط: میلاد سیف اله من پرسپولیسی ام فکر نمیکنم حضورم تو سایت استقلال مشکلی داشته باشه مگه نه؟نمی خوام بی ادبی بشه ولی فکر کنم یا مریضی یا مشکل دیگه ای داری اگه لنگی هستی خوب برو توی کانون خودتون نظر بده مسایل اس اس به تو که هنوز نمیدونی برزیل توی اروپا نیست ربطی نداره میلاد سیف اله جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۶:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میلاد سیف اله ۴۵۴۸ روز قبل اومدم ببینم شما قاشق نشسته ها راجب پرسپولیس و استقلال چی میگید...میبینم دلتون خوشه...نظر سنجی راجب انصاری فرد میزارید....امروز کریم انصاری فرد به مدت دوسال قرمز پوش شد هوووووورااااااا میلاد سیف اله جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۶:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میلاد سیف اله ۴۵۴۸ روز قبل تیم ما پرسپولیسه....همیشه قهرمانه.... farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۴۸ روز قبل قهرمان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قلقلکمون نده اگه امسال 16 تیمه بشه که لنگ باید بره دسته یک.انگار این سرداره بنزین بدجور دلتونو خوش کرده.چیزی از توپ حالیش نیست چه برسه فوتبال.حالا زود اون عکسه کثیفو همراه با خودت ازین مکانه پاک دور کن نمیخوام بی احترامی بشه میلاد سیف اله جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۶:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میلاد سیف اله ۴۵۴۸ روز قبل بی احترامی کن داداش...ما اهمیت نمیدیم شخصست اس اسو نشون میدی ما که قبلا با شخصیت شماها اشنا شدیم...الانم بیشتر اشنا میشیم... farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۴۷ روز قبل ببین جاسوس لنگی بمون ما مشکلی نداریم اما اگه بخوای کوچیکترین توهینی بکنی اون چیزی که مام دلمون نمیخواد میشه. ما به لنگیا اینجا توهین نمیکنیم دوست داشته باشی تا دلت بخواد بحث میکنیم میلاد سیف اله جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۶:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میلاد سیف اله ۴۵۴۷ روز قبل سید جلال حسینی...حسین ماهینی...بنگر...کریم انصاری فرد...علی کریمی...ایمون زاید...اسماعیل زاده...شهاب گردان...قاضی...واااااااای چه بشود امسال...باز دوباره شیش تایی تون میکنیم farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۴۷ روز قبل ماهینی ذخیره حیدری گردان ذخیره رحمتی حالا اگه حقیقی نباشه قاضی که بازی ملی نداره سیدبلالم که شانس اورد منتظری مصدوم شد وگرنه داشت میرفت لیست انتظار پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا